Corina Cretu nu figureaza, deocamdata, pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare din 2019. Dragnea o prefera pe Rovana Plumb

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu octombrie 10, 2018 14:21

Corina Cretu nu figureaza, deocamdata, pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare din 2019. Dragnea o prefera pe Rovana Plumb

In cursul intenselor negocieri vizând lista PSD pentru alegerile europarlamentare din 2019, liderul PSD Liviu Dragnea nu i-ar fi alocat încă niciun colegiu Corinei Crețu, potrivit unor surse citate de Evenimentul Zilei. Astfel, se pare ca Dragnea o prefera pe Rovana Plumb in locul Corinei Crețu.

Potrivit regulamentului Parlamentului European, Corina Crețu poate candida la propunerea unui partid sau ca independent.

Mai mult chiar, aceleași surse susțin că Dragnea intenționează să o propulseze în Parlamentul European pe Rovana Plumb, care a avut deja, de-a lungul ultimelor luni, o serie de meciuri subterane cu Crețu, care i-a imputat absența proiectelor necesare atragerii de fonduri europene.

Șeful PSD vrea să o recompenseze astfel pe Plumb, care, în cursul ultimului ani, s-a angrenat trup și suflet în reglările de conturi cu gruparea Tudose-Bădălău și, mai nou, cu facțiunea Firea-StănescuȚuțuianu.

Reamintim că, dacă nu ar fi beneficiat de imunitate parlamentară, Rovana Plumb ar fi fost trimisă în judecată în dosarul ”Belina”, la fel ca ex-vicepremierul Sevil Shhaideh.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.