Politica

Corina Suteu, propunerea premierului Ciolos pentru Ministerul Culturii

Corina Suteu este propunerea premierului Dacian Ciolos pentru Ministerul Culturii, dupa revocarea lui Vlad Alexandrescu din functia de ministru al Culturii. Premierul Ciolos a anuntat, marti, revocarea lui Vlad Alexandrescu, de la Ministerul Culturii.

In locul lui Vlad Alexandrescu a fost propusa Corina Suteu, actual secretar de stat in cadrul ministerului, fost director ICR New York. Propunerea a fost trimisa pe masa presedintelui Klaus Iohannis spre avizare.

„Asa cum am anuntat saptamana trecuta, am decis astazi revocarea domnului Vlad Alexandrescu din functia de ministru al Culturii. De asemenea, am trimis astazi domnului presedinte Klaus Iohannis propunerea pentru numirea in functia de ministru al Culturii a doamnei Corina Suteu, in dorinta de a continua procesul de reforma”, a declarat Dacian Ciolos.

Foto: Financiarul

Stiri pe aceeasi tema

Parlamentul s-a reunit intr-o sedinta solemna care marcheaza Centenarul Marii Uniri

Ioana Badulescu

Dragnea a venit la sedinta PSD cu doua valize: Prima valiza este cu gogosi de la Rise Project, a doua am gasit-o in fundul curtii

Ioana Badulescu

Mircea Ionescu Quintus explica de ce nu l-a votat pe Marian Munteanu in BPN al PNL

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult