0.4 C
România
28 octombrie 2021
Nu mai sunt bani de pensii si salarii, sustine presedintele Comisiei economice din Senat: Guvernul traieste pe datorie!
Social

Corpul de Control al premierului va investiga cazul bebelusilor infectati

Cazul bebelusilor infectati din Argeş se afla în atenţia Corpului de Control al premierului. Intr-un comunicat transmis de Guvern se precizeaza ca Corpul de Control al premierului va verifica modul în care este asigurat tratamentul medical şi modalitatea în care sunt investigate cauzele îmbolnăvirilor bebeluşilor din judeţul Argeş.

Potrivit Executivului, „acţiunea vizează respectarea procedurilor în unităţile medicale din Argeş şi din Bucureşti, promptitudinea asistenţei acordate şi modalitatea în care este realizată investigaţia epidemiologică. În subsidiar, vor fi avute în vedere şi posibilele infecţii nosocomiale în cadrul unităţilor medicale din judeţul Argeş în care au fost internaţi iniţial bebeluşii”.

Ministrul Sănătăţii declara luni că ultimul raport la „Marie Curie” a pus în evidenţă trei infecţii cu E.coli enteropatogen şi mai multe infecţii cu diverşi viruşi, afirmând că acest lucru nu leagă în nici un fel cazurile între ele.

Doi copii din Argeş, internaţi la spitalul „Marie Curie” din Capitală au murit din cauza unei infecţii digestive grave. Alţi zece bebeluşi sunt internaţi în spital, patru fiind în stare gravă.

Stiri pe aceeasi tema

Spitalul Monza a incheiat un parteneriat cu Institutul Sanului pentru dezvoltarea centrului specializat in patologia mamara, cu solutii moderne de diagnosticare, tratament si reconstructie

Ioana Badulescu

Codul Rutier se schimba incepand de vineri pe baza OUG nr.41/2016

Delia Ion

METEO. Temperaturile vor scadea la nivelul intregii tari, la munte vor fi precipitatii mixte

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult