Externe

Cotele de imigranti impuse de UE, respinse si de Cehia

Cehia respinge cotele de imigranti impuse de Uniunea Europeana. Premierul Republicii Cehe, Bohuslav Sobotka, a anuntat duminica, 13 septembrie, ca respinge cotele de imigranti impuse de Uniunea Europeana (UE).

Premierul Cehiei a explicat, in cadrul unei emisiuni televizate, ca nu poate renunta la pozitia de respingere a cotelor obligatorii de migranti impuse statelor UE.

Romania va vota impotriva cotelor de refugiati la reuniunea JAI, a anuntat Gabriel Oprea

De ce nu vin sirienii in Romania? Despre fractura dintre Est si Vest si mai cu seama dintre Berlin si tarile foste comuniste

„Cred ca este imposibil sa revenim asupra pozitiei privind cotele. Pozitia noastra este ferma”, a declarat Sobotka in cadrul unui talk-show. Acelasi punct de vedere a fost formulat si de autoritatile din Romania. Mai precis, ministrul de Interne Gabriel Oprea a declarat ca maine, 14 septembrie, la JAI, va transmite ca Romania isi va respecta angajamentele initiale de a primi 1.785 de imigranti, iar „cu modestie, dar si cu demnitate” va vota impotriva cotelor obligatorii.

Stiri pe aceeasi tema

Explozie la Istanbul, cel putin 10 morti si mai multi raniti – UPDATE

Cristiana Petrariu Bota

Statele Unite au introdus noi reguli pentru cei care solicita Carte verde si viza

Cristiana Petrariu Bota

Romani din Marea Britanie muncesc mult, isi platesc taxele si sporesc concurenta la chirii

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult