Știri locale

Crima de la Zapodeni, judetul Vaslui: Barbatul care si-a omorat sotia s-a sinucis

Cazul crimei de la Zapodeni, judetul Vaslui, are un final neasteptat. Barbatul care si-a ucis sotia si si-a injunghiat fiica a fost gasit spanzurat in padure, relateaza presa online. Babatul in varsta de 45 de ani, care si-a injunghiat fiica si si-a ucis sotia, a fost gasit spanzurat in aceasta dimineata, intr-o padure din apropierea comunei Poienesti. In aceasta zona, politistii, jandarmii dar si localnicii il cautau pe acesta in aceasta dimineata.

Chiar daca asupra lui nu a fost gasit un bilet de adio, prin care sa lase un ultim mesaj membrilor familiei, acesta le-a lasat rudelor de inteles ca urmeaza sa isi puna capat zilelor.

„A fost gasit in aceasta dimineata, cu putin timp inainte de ora 8:00. S-a spanzurat cu o funie subtire, de o salcie, destul de aproape de zona in care isi abandonase masina, intr-o padure de pe raza comunei Poienesti. Asupra lui nu a fost gasit un bilet dar, din cate stiti, le-a dat de inteles rudelor acest lucru”, a declarat Mihaela Straub, purtator de cuvant al IPJ Vaslui.

Barbatul, care a mai fost localizat de cateva ori cu ajutorul telefonului mobil pe care il detinea, a mai luat se pare legatura cu unii membri ai familiei si i-a trimis fiicei sale un mesaj in care si-a cerut iertare. Se pare ca barbatul lasase sa se inteleaga ca urmeaza sa-si puna capat zilelor. Acesta a aruncat trupul sotiei intr-un sant de pe raza comunei Zapodeni, unde i-a fost gasit trupul fara viata. Pe fiica sa a pus-o in portbagajul masinii si a abandonat-o la marginea unei paduri, de pe raza localitatii Poienesti Deal, in timp ce el a fugit de la fata locului.

Articole asemănătoare

Accident grav in Satu Mare, la Ardud. Sase persoane au murit

Lucy Ionesco

Parintele Iustin Parvu, profetie despre viitorul omenirii. Monahii de la Manastirea Petru Voda deslusesc mesajul parintelui

Lucy Ionesco

Gheorghe Vladau, un om de afaceri din Arges, s-a sinucis in balconul propriei locuinte

Bogdan