Social

Crima in Bucuresti, pe Calea Victoriei. Criminalul Tiberiu este un lautar care canta in restaurantele din Bucuresti

Crima halucinanta produsa in Joia Mare intr-un magazin de lux situat pe Calea Victoriei din Bucuresti. O femeie in varsta de 38 de ani a ucisa cu sange rece un barbat, de meserie lautar, care se pare ca era iubitul ei. Loredana Ivan este numele femeii ucise pe Calea Victoriei.

Magazinul in care a fost ucisa Loredana Ivan apartine fostei nore a lui Virgil Magureanu, Alina Petre Magureanu. Dealtfel, proprietara magazinului a declarat, în lacrimi, că femeia ar fi fost înjunghiată în toaletă, la doar câţiva metri de colega sa. Loredana ar fi fost atacată în timp ce încerca să fugă de bărbat. Femeia era terorizată de fostul său iubit şi deşi a depus o plângere la poliţie, acestia nu au reusit sa o salveze de momentul fatidic. Alina Măgureanu a mai adăugat că vânzătoarea este o femeie necăjită, cu un copil de şase ani dintr-o relaţie anterioară.

Criminalul a fost prins la cateva ore dupa producerea odiosului gest. Acesta se afla în apropiere de locul crimei, într-o curte interioară. Se pare ca ar fi fost recunoscut de o persoana. Bărbatul şi-ar fi schimbat hainele şi s-ar fi întors la locul crimei, anunţă televiziunile de ştiri.

Criminalul se numeste Tiberiu, este lăutar şi cânta în restaurantele din Capitală. El încerca de mai mult timp să se împace cu Loredana, însă femeia nici nu vroia să audă de aşa ceva. Barbatul a devenit tot mai insistent si femeia a făcut plângeri la poliţie, sperând că aşa va scăpa.

Lăutarul s-a liniştit pentru o perioadă scurtă de timp, însă a revenit. Potrivit surselor citate de Evenimentul Zilei, Tiberiu îi spunea Loredanei că nu o va mai supăra, că o iubeşte la nebunie şi că nu poate trăi fără ea. Mai mult, el a ţinut să-i spună că dacă nu o să fie cu el, nu o să fie cu nimeni.  Femeia nu s-a lăsat intimidată şi i-a spus  că nu există cale de împăcare si nu s-a lasat impresionată nici de buchetele de flori primate de la criminal.

Inainte de producerea crimei, Tiberiu a mers la biserică şi s-a rugat. Dealtfel, el era un enorias care mergea des la biserica in ultima perioada. Până la urmă, Tiberiu a sfârşit prin a o ucide pe cea care o iubea.

Surse din cadrul anchetei citate de libertatea.ro susţin că individul era în evidenta Spitalului Obregia. Acesta ar fi încercat să se sinucidă în urma unui conflict cu Ivan Loredana.

Poliţia a deschis o anchetă pentru omor calificat şi a cerut clasarea plângerilor victimei.

Foto: Evenimentul Zilei

Stiri pe aceeasi tema

ORA PAMANTULUI 2015 – Palatul Parlamentului va fi sambata in intuneric

Corina Alexandru

Miting anti Iohannis la Palatul Cotroceni: Ne vom duce ca pe vremea lui Basescu

Cristiana Petrariu Bota

Un brad de pe vremea lui Mihai Viteazul din judetul Sibiu poate fi votat Arborele European al anului 2020

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult