Cinci medici de la Spitalul Judetean Neamt au fost retinuti, una dintre cele mai aglomerate sectii nu are medici care sa-i inlocuiasca
SocialȘtiri locale

Crima la Spitalul de Urgenta Piatra Neamt, directoarea Anca Patriche a fost ucisa de sot cu mai multe lovituri de cutit

Crima la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt. Directoarea de ingrijiri Anca Patriche a fost ucisa, vineri, de propriul sot cu mai multe lovituri de cutit, in timpul orelor de vizita. Medicii au incercat sa o salveze pe femeie, insa aceasta s-a stins din viata din cauza loviturilor. 

Astazi era prima zi de munca, dupa ce a promovat examenul pentru functia de director de ingrijiri al Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt. Asistenta sefa a sectiei Chirurgie, Anca Patriche a castigat examenul cu 96,20 de puncte in total, o nota aproape de punctajul maxim.

Sotul sau a venit la cabinet, a asteptat orele de vizita, apoi a intrat in spital. Asistentele spun ca au auzit zgomote si strigate de ajutor, iar cand au intrat, femeia era cazuta la podea si lovita la cap. Medicii au incercat sa o salveze, insa femeia s-a stins din viata la scurt timp.

Directorea de ingrijiri de la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt, Anca Patriche, a fost ucisa, vineri, de sotul sau, cu care era in proces de divort. Crima a avut loc chiar in cabinetul directoarei. Sotul acesteia a venit in vizita la spital, iar dupa discutii in contradictoriu si-a injunghiat sotia cu care se afla in proces de divort.

’’Din cercetarile preliminarii efectuate un barbat de 50 de ani din Piatra Neamt si-ar fi injunghiat sotia de 49 de ani. Persoana banuita de comiterea faptei se afla in custodia politistilor de investigatii criminale, cercetarea la fata locului este in desfasurare si se realizeaza sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Neamt, care este si competenta pentru solutionarea cauzei’’ a declarat pentru b1.ro agent de politie Georgiana Mosu, purtator de cuvant IPJ Neamt.

Anca Daniela Patriche a promovat examenul pe data de 8 ianuarie, pentru functia de director de ingrijiri al Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt. Atunci, asistenta sefa a sectiei Chirurgie a castigat examenul cu 96,20 de puncte in total, o nota aproape de punctajul maxim, scrie mesagerulneamt.ro.

E a venit la Spitalul Judetean de Urgenta la inceputul anului 2017. De pe functia de asistent sef la Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani, Anca Daniela Patriche a promovat in functia de asistent sef in sectia Chirurgie de la Piatra Neamt tot prin concurs.

Articole asemănătoare

Romanii care vin acasa de Paste trebuie sa aiba in vedere ca s-au innasprit controalele la frontiera

Ioana Badulescu

MApN va elabora Strategia Militara a Romaniei

Lucy Ionesco

Rezultatul alegerilor de la UMF Iasi, o surpriza? Viorel Scripcariu este noul rector al UMF

Lucy Ionesco