CRIS SI LORY – ROMANII AU TALENT 29 APRILIE 2016. Acrobatii de senzatie in prima semifinala Romanii au Talent 2016

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 29, 2016 19:57

CRIS SI LORY – ROMANII AU TALENT 29 APRILIE 2016. Acrobatii de senzatie in prima semifinala Romanii au Talent 2016

CRIS SI LORY – ROMANII AU TALENT 29 APRILIE 2016. Loredana Nicola si Cristian Florea sau duo Cris & Lory concureaza in prima semifinala ROMANII AU TALENT din 29 aprilie 2016. Cris &Lory au impresionat la preselectii juriul si publicul de la Romanii au Talent 2016 cu pasiunea pentru dans si dansul acrobatic excelent pus in scena. Abia asteptam sa-i vedem in prima Semifinala LIVE Romanii au Talent 2016.

CRIS SI LORY – ROMANII AU TALENT 29 APRILIE 2016. Cei doi talentati dansatori sunt din Craiova. Loredana Nicola, de profesie balerina, si Cristian Florea, acrobat dansator, sunt colegi la opera de ani buni, insa au decis sa colaboreze in urma cu doua luni. Cei doi s-au hotarat sa participe impreuna la preselectiile “Romanii au Talent”, iar aparitia lor pe scena a fost primita cu aplauze de catre public.

CRIS SI LORY – ROMANII AU TALENT 29 APRILIE 2016. Dupa ce au lamurit cateva dintre curiozitatile membrilor juriului, Loredana si Cristian si-au inceput momentul artistic pe acordurile piesei “I Believe in You”, interpretata de Celine Dion si grupul Il Divo.

Iti recomandam si: ROMANII AU TALENT 29 APRILIE 2016 LIVE ONLINE. Prima semifinala Romanii au Talent, LIVE

Cine sunt concurentii care vor evolua in prima semifinala ROMANII AU TALENT din 29 APRILIE 2016

Inca din primele secunde, audienta a putut admira miscari miscarile gratioase si prizele spectaculoase pregatite de cei doi. Ovatii si aplauze au urmat dupa fiecare pirueta, salt sau moment de echilibristica. Fara urma de indoiala, cei doi se potrivesc perfect si se completeaza de minune.

CRIS SI LORY – ROMANII AU TALENT 29 APRILIE 2016. Membrii juriului au privit cu admiratie reprezentatia celor doi, iar la final, Mihaela Radulescu a luat o decizie care le-a schimbat soarta in competitie. Cand se asteptau mai putin, aceasta a apasat butonul auriu si i-a trimis pe Loredana si Cristian direct in semifinala show-ului “Romanii au talent”.

In aplauzele publicului, grupul Duo Cris & Lory s-a alaturat astfel Elenei Lucia Badut in Semifinala Romanii au talent 2016. Tanara a impresionat in prima editie a sezonului 6 cu o interpretare emotionanta a piesei “Once Upon a December”. Impresionat, Florin Calinescu a apasat Butonul Auriu, spre bucuria tuturor celor prezenti in sala.

“Am facut ce am simtit eu (…). Numarul lor e inedit!”, a declarat Mihaela Radulescu despre reprezentatia celor doi craioveni.

MAXIMUM – ROMANII AU TALENT 29 APRILIE 2016. Dans in Semifinala 1 Romanii au Talent 2016

 
Romanii au talent 2016: Duo Cris Lory – Dans acrobatic pe romaniiautalent.protv.ro

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.