Cristi Borcea da divort de Alina Vidican. Ce ii ofera in schimb

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota ianuarie 29, 2016 16:39

Cristi Borcea da divort de Alina Vidican. Ce ii ofera in schimb

Cristi Borcea va divorta de Alina Vidican, iar parametrii separarii ar fi fost deja stabiliti. Ziarele tabloide scriu ca divortul va fi de bun augur pentru Alina Vidican, cel putin din punct de vedere financiar. Potrivit spynews.ro, Alina Vidican ar putea ajunge una dintre cele mai avute femei din Romania, in urma divortului de Borcea.

Astfel, Alina Vidican va rămâne cu hotelul din Timișoara, un stabiliment de lux, rentabiul și cotat la o valoare de piață de minimum 4 milioane de euro. Surse citate de spynews.ro mai scriu ca Alina va ramane si cu o gramada de acțiuni la firmele la care ea sau fratele ei sunt implicati din domeniul energetic, pachet cotat la peste un milion de euro.

Si apartamentul din Miami de 600.000 de euro ii va ramane Alinei. In acest apartament, Alina Vidican si Cristi Borcea si-au derulat o bună bucată din povestea de dragoste, perioadă în care Alina era “amanta”. Si alte câteva apartamente din Timișoara în valoare de minumum 150.000 de euro ii vor ramane tot ei.

Citeste si: Dezvaluiri despre relatia dintre Valentina Pelinel si Cristi Borcea facute de cea mai buna prietena a fostului fotomodel

La toate acestea se adaugă și afacerea din București în care, până acum, spun revistele economice, s-ar fi investit 6 milioane de euro, precum și o sumă importantă de bani, una suficientă pentru ca un om să își ducă traiul, fără nicio grijă. Conform înțelegerii, Alina va depune banii în conturile celor doi copii ai lor.

La un calcul simplu reiese ca Alina va deveni mai bogată cu mai bine de zece milioane de euro.

Valentina Pelinel, insarcinata cu Cristi Borcea. Becali confirma ca Borcea e tatal copilului frumoasei Valentina Pelinel

Alina a fugit in Turcia

In timp ce scandalul capata amploare in tara, Alina Vidican a decis sa plece in vacanta in Turcia. Alina Vidican a fost văzută pe aerorpotul Henri Coandă, unde a luat un avion spre Antalya. Soţia lui Borcea a plecat într-o minivacanţă de cinci zile, fără copii.

Soţia lui Borcea pare să fi ales special acest loc pentru minivacanţă: Turcia era destinaţia preferată pentru concedii de vis pe vremea când Cristi Borcea era un om liber.

loading...
loading...

1 Comment

  1. Divort Rapid ianuarie 29, 19:22

    Stii care este cea mai rapida si mai discreta forma de divort? Ce stii despre:http://academiademediere.ro/tag/divort-rapid/?

    Reply to this comment