Social

Cristian Cioaca a depus o cerere de revizuire a dosarului Elodia

Cristian Cioaca ar putea scapa de puscarie. Cioaca a depus o cerere de revizuire a dosarului Elodia, cu speranta ca va scapa de inchisoare. Avocata lui Cristian Cioaca sustine ca noul Cod Penal ii poate da o sansa clientului sau, precizand ca petele de sange „au fost socotite mai mult pentru a crea emotie si nu pentru ca ele reprezentau cu adevarat ceea ce s-a gasit in apartament”.

Amintim ca Cristian Cioaca se afla in inchisoare, unde executa o pedeapsa de 15 ani de inchisoare. Avocata lui Cristian Cioaca a depus la Tribunalul Arges o cerere de revizuire a dosarului. Maria Vasii spune ca rapoartele legate de probele prelevate din apartamentul Elodiei au avut rezultate contradictorii, insa la dosar au ajuns doar cele care prezentau urme de sange.

„Petele de sange au fost socotite mai mult pentru a crea emotie si nu pentru ca ele reprezentau cu adevarat ceea ce s-a gasit in apartamentul clientului meu. Putem promova cereri de revizuire si sa investim instanta, ca inauntrul cererii sa se pronunte cu privire la falsurile din inscrisurile care au fost temei de condamnare”, a declarat Maria Vasii, avocata lui Cristian Cioaca.

„Eu nu inteleg cu ce probe mai poate veni acum Cristian Cioaca. Eu cred ca doar pentru opinia publica mai face lucru acesta sau poate ca Cioaca se plictiseste in penitenciar si doreste sa priveasca la TV cum se mai discuta despre dumnealui”, a precizat Crina Radu, avocata familiei Ghinescu. Avocata Elodia Ghinescu ar fi implinit 47 de ani pe data de 27 septembrie. Cristian Cioaca executa o pedeapsa de 15 ai de inchisoare pentru uciderea sotiei sale.

Stiri pe aceeasi tema

Noua lege a pensiilor prevede ca varsta de pensionare se poate reduce pentru mai multe categorii de salariati

Ioana Badulescu

Noul spital al SRI din Bucuresti va fi construit pe banii CNI. Contractul de proiectare, castigat de o firma care are in portofoliu si proiectarea noului sediu al ANAF

Ioana Badulescu

Alexander Adamescu poate fi extradat in Romania, au decis judecatorii din Marea Britanie

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult