-3.5 C
România
1 decembrie 2020
Viata bate filmul

CRISTIAN CIOCAN – TYSON FURY LIVE TEST DE LA LONDRA

Cristian Ciocan a boxat sambata seara impotriva britanicului Tyson Fury, intr-un duel desfasurat la Londra, la categoria grea, la capatul caruia castigatorul a devenit challenger la titlul mondial WBO, detinut in acest moment de ucraineanul Vladimir Klitschko.

Este cea mai buna performanta a unui pugilist roman in limitele acestei categorii,Cristian Ciocan avand la momentul disputarii meciului un palmares pozitiv: 17 victorii dintre care 10 obtinute inainte de limita si 3 infrangeri.

Britanicul Tyson Fury ocupa locul 2 in ierarhia WBO, dupa Klitschko, fara a fi cunoscut infrangerea in cele 23 departide sustinute la profesionisti(17 obtinute prin K.O.).

CIOCAN-FURY RUNDA 1. A fost o prima repriza de tatonare cu Ciocan aflat permanent in ofensiva in fata unui pugilist cu 20 de centimetri mai inalt. Numerosii romani prezenti in arena isi incurajeaza favoritul carese afla intr-o forma fizicaexcelenta.

CIOCAN-FURY RUNDA 2. Runda in care Cristian Ciocan a demonstrat siguranta, cu o atitudine curajoasa in fata favoritului acestei intalniri. Partida este deschisa oricarui rezultat.

CIOCAN-FURY RUNDA 3. fury avantajat de alonja in lupta de la distanta in timp ce Cristian Ciocan cauta cu inversunare lupta la corp. In aceasta repriza au aparut primele lovituri mai dure din care britanicul a parut ca iese intr-un usor avantaj.

CIOCAN-FURY RUNDA 4. Acum a inceput cu adevarat lupta. Romanul este sfatuit de la colt sa nu cedeze intiativa lui Tyson Fury.Britanicul nu a demonstrat nimic special pana in acest moment insa nici Ciocan nu reuseste sa fructifice clinciurile.

CIOCAN-FURY RUNDA 5. Fury permanent pe retragere. Din pacare Ciocan cade la podea dupa un croseu de dreapta. Fury simte momentul mai slab al adversarului si incearca sa profite. Repriza dominata cu autoritate de reprezentantul gazdelor.

CIOCAN-FURY RUNDA 6. Repriza de revenire pentru pugilistul nostru fara insa a-l lovi periculos pe Fury.

CIOCAN-FURY RUNDA 7. Serie buna a lui Fury care fructifica lupta de la semi-distanta. Ciocaneste pus din nou in dificultate de favoritul gazdelor.

CIOCAN-FURY RUNDA 8. Combinatii de trei lovituri reusite de Fury care il obliga pe Cristian sa faca pasul inapoi. Britanicul domina insa pana la final se poate intampla orice.

Cristian Ciocan abandoneaza lupta inaintea rundei a noua. Tyson Fury ii adiministreaza romanului cea de-a patra infrangere la profesionisti la capatul celei mai importante partide a carierei.

Stiri pe aceeasi tema

TE VREAU LANGA MINE 28 SEPTEMBRIE 2015. Raluca si Vlad au fost eliminati din show pentru a se clarifica relatia dintre ei

Delia Ion

GALA BRAVO AI STIL 5 MAI 2018. LIVE VIDEO KANAL D. Clasament. Silvia este preferata publicului

Ioana Badulescu

ISMB.EDU.RO. Rezultate Evaluare Nationala 2016 Bucuresti

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult