Politica

Cristian Sima si Catalin Predoiu, foto de la Revelionul 2011 din Elvetia

Cristian Sima, cunoscut publicului ca „Brokerul Fugar”, autorul unei cărți de succes intitulată „Marea Spovedanie”, a lansat în spațiul public mai mule dezvăluiri despre personaje politice care au făcut multă vâlvă. Unul din ele, Cătălin Predoiu, actualul candidat la Primăria Capitalei din partea PNL vizat de amintirile lui Cristian Sima, a simțit nevoia să afirme public că nu a avut relații apropiate cu acesta. Numai că replica lui Cristian Sima a fost instantanee, demonstrând contrariul, scriu cei de la Evenimentul Zilei.

”Sunt informații aruncate pe piață și acum doi ani, e o țesătură incorectă. Am spus că nu intru în acest joc care vizează de fapt crearea unui subiect în plină campanie electorală. Este o țesătură bazată pe interpretări politice, în mare parte bazate pe interpretări personale (…) Relația mea cu domnul Sima a fost ca și cu oricare om. I-am dat ”Bună ziua!” și cam atât, o relație civilizată”, a declarat Cătălin Predoiu. O declarație care pare să infirme o mare parte din dezvăluirile pe care Cristian Sima, autorul cărții „Marea Spovedanie”, le-a făcut despre Cătălin Predoiu. Referitor la SMS-urile publicat de Cristian Sima, Predoiu a evitat să dea un răspuns tranșant. ”Îmi este foarte greu să comentez diversele experiențe personale ale unor oameni care au intrat în interacțiune cu mine. Faptele sunt lămurite de altfel și ceea ce pot să spun este că întotdeauna m-am comportat ca un ministru responsabil”, a spus Predoiu.

Anterior, în cartea sa „Marea Spovedanie”, Cristian Sima scrisese referitor la Cătălin Predoiu cum s-a zbătut să rămână premier sau măcar ministru de Justiție, indiferent de culoarea politică a guvernului:

Ultimele stiri din Politica sunt aici

„Predoiu speră ca Boc să demisioneze și el să fie numit prim ministru. Mergem în birlogul SRI, în vechea casă făcută de Carol pentru Lupeasca. E stînjenitoare, un amestec de comunism, brancovenism și noile gusturi post decembriste. E o casă în care nu te simți în nicun secol. La masă, eu, Predoiu, Dăianu, Maior, Coldea. Predoiu a cerut întîlnirea pentru a le povesti ce se întîmpla dacă euro va cădea, sau dacă se va sparge în două, (…) Coldea pare cel mai inteligent și respinge categoric această soluție. La sfîrșit situația rămîne la fel și nu se trage nicio concluzie. După un timp Predoiu îmi spune: „au zis că ești deștept, dar ești incontrolabil”.

Numai că acesta, aflat în Elveția, a scos din arhiva personală o fotografie-document, făcută în locuința lui Cristian Sima din Elveția, cu ocazia revelionului din 2011.”

După cum bine se spune, o fotografie face cât o mie de cuvinte. Nu prea arată a doi oameni care și-au spus doar Bună ziua!, nu-i așa. Oare ce l-a făcut pe Cătălin Predoiu să spună o asemenea enormitate?

Sursa articol: Evenimentul Zilei 

Stiri pe aceeasi tema

Guvernul ar putea amana intrarea in vigoare a legii insolventei persoanelor fizice

Delia Ion

Vlad Voiculescu, dupa ce Valcov a publicat fisa medicala a unui protestatar: Este inuman si ilegal. Sper ca omul caruia i-au fost calcate in picioare drepturile fundamentale sa depuna plangere penala

Ioana Badulescu

Dacian Ciolos, dupa adoptarea motiunii: Este doar primul pas pentru organizarea de alegeri anticipate parlamentare

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult