Cristian Tudor Popescu, despre discursul lui Basescu: Vorbeste ca si cum ar avea in fata pupitrul de la Cotroceni
Politica

Cristian Tudor Popescu, despre discursul lui Basescu: Vorbeste ca si cum ar avea in fata pupitrul de la Cotroceni

Jurnalistul si editorialistul Cristian Tudor Popescu a comentat duminica, la Digi 24, discursul sustinut de Traian Basescu la Congresul PMP. In opinia lui CTP, discursul lui Basescu trezeste o senzatie de usoara mila, pentru ca „vorbeste ca si cum ar avea in fata pupitrul de la Cotroceni si in spate steagurile”.

Tudor Popescu a numit PMP „partidulet nauc” si a completat ca daca Elena Udrea va dovedi ca e cinstita, atunci tot ce Traian Basescu spune ca a facut in materie de Justitie, inseamna ca este fals.

HotWeek.ro iti recomanda si: PMP se pregateste de o noua politica. Cristi Diaconescu: Nu copiati modelele altora. O noua politica in Romania inseamna adevar

„O senzatie de usoara mila. Vorbeste ca si cum ar avea in fata pupitrul de la Cotroceni si in spate steagul. A rezolvat toate problemele Romaniei, Europei. E induiosator sa faci asta la un partidulet nauc. Prin asta explica si de ce nu doreste sa devina membru la acest partidulet. Ce este fascinant la domnul Basescu este o credinta profunda ca poate prosti oamenii in fata, e fabulos. Poate sa iti arunce alba si neagra in fata si sa castige din amandoua.

Spune ca spera ca Udrea sa demonstreze ca e cinstita. Daca e cinstita inseamna ca DNA, SRI si Parlamentul sunt indreptate intr-un complot impotriva ei. Daca ea e cinstita, atunci tot ce Traian Basescu spune ca a facut in materie de Justitie, inseamna ca e fals.”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

HotWeek.ro iti recomanda si: Basescu: Vom avea un parteneriat cu PMP. Elena Udrea sper sa demonstreze ca e un om cinstit

Articole asemănătoare

Tudose a demisionat din functia de premier, Paul Stanescu va prelua conducerea Guvernului in regim de interimat

Ioana Badulescu

Sociologul Codrin Scutaru: Politica trebuie sa se reinventeze. Romanii isi doresc in politica profesionisti corecti

Lucy Ionesco

Traian Basescu ramane pe scena politica, va candida la alegerile din 2016

Corina Alexandru