Atentat terorist dejucat la Covasna, dispozitivul urma sa fie declansat la parada de Ziua Nationala de la Targul Secuiesc
Externe

Cristian Tudor Popescu: Orice tara este vizata de atentate, mai ales Romania, pentru ca avem trupe americane

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat, miercuri, ca orice tara din Europa este vizata de atentate teroriste si in special Romania, pe al carui teritoriu sunt stationate trupe americane. Jurnalistul considera ca teroristii nu au niciun plan, pentru ca „oamenii astia se declanseaza singuri”, iar „ISIS e peste tot”.

„Germania este mama Merkel, adica raiul islamistilor, tara care are milioane de turci, milioane de sirieni, o tara care a fost primitoare pentru musulmani, arabi si intr-o astfel de tara se produce atentatul. Nu are nicio logica, Berlinul ar fi trebuit sa fie crutat. In Zurich, Elvetia este mama neutralitatii, este cel mai stabil stat. Niciun sens. Orice tara din Europa este vizata, inclusiv Romania sau mai ales Romania, pentru ca avem trupe americane pe teritoriu.

Daca s-a putut produce un atentat in Zurich se poate produce un atentat in Bucuresti oricand. Sensul acestor atentate este sa nu aiba nicio logica. Pentru ca logica mai reduce din teroare. Acest nu la noi se reduce din ce in ce mai mult pana vom intelege ca e o problema a acestei lumi intregi.

Sigur ca trebuie sa iei masuri, serviciile secrete sa-si faca treaba, dar ne aflam in acest razboi imposibil, ciudat in care vor fi victime. Romania, Europa, lumea suntem in razboi si in razboi se moare. Oamenii astia se declanseaza singuri. Nu exista niciun plan. ISIS e peste tot”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la o televiziune de stiri.

Related posts

Cabinetul premierului Marii Britanii l-a confundat pe Iohannis cu Ciolos

Delia Ion

Rusia a blocat la sol intreaga flota de avioane Suhoi Superjet 100

Lucy Ionesco

Avion militar doborât în estul Ucrainei. 30 de soldaţi ucraineni au murit.

Teodora Badescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult