Cristian Tudor Popescu, suparat pe fatarnicia unor jurnalisti si vedete dupa moartea Cristinei Topescu
Social

Cristian Tudor Popescu, suparat pe fatarnicia unor jurnalisti si vedete dupa moartea Cristinei Topescu

Editorialistul Cristian Tudor Popescu, a scris cateva randuri dupa moartea indragitei prezentatoare tv, Cristina Topescu. Suparat pe fatarnicia unor jurnalisti care s-au exprimat in spatiul public dupa moartea Cristinei Topescu, CTP a semnat un editorial dur la adresa postului de stiri Antena 3.

In editorialul „Fatarnicia musca din Cristina si dupa moarte“, publicat pe republica.ro, Cristian Tudor Popescu subliniaza ca, desi au trecut 30 de ani de cand lucreaza in presa, inca mai invata ca „fatarnicia nu are niciodata margini“, referindu-se la reactiile disproportionate aparute la moartea Cristinei Topescu, mai ales cele venite de la Antena 3, post la care jurnalista a muncit vreme de patru ani.

In opinia lui Cristian Tudor Popescu, tristetea insinguratei morti a Cristinei s-a amestecat cu furia din cauza ipocriziei celor de la Antena 3: „La zisa televiziune au aparut sefi si trepadusi care au «marturisit» despre ce buna era Cristina. Si cat sunt de afectati de disparitia ei… Chiar si dupa 30 de ani de gazetarie trebuie sa mai invat ca fatarnicia nu are niciodata margini. Oare o patrunde si pana acolo unde e acum Cristina?“.

Iti recomandam si:
Anamaria Prodan, amintiri din copilarie cu Cristina Topescu: Se uita asa, superioara, la mine!  Anamaria Prodan, amintiri din copilarie cu Cristina Topescu: Se uita asa, superioara, la mine!

CTP povesteste ca au lucrat impreuna la Pro TV, spre sfarsitul anilor ’90, si de atunci au ramas prieteni. Gazetarul o descrie pe Cristina Topescu fiind „foarte sensibila, un om fundamental bun si cinstit“. „Ma suna cand avea o problema profesionata si ii era frica sa nu greseasca. Sau, pur si simplu, ca sa stam de vorba, ii facea bine“, noteaza CTP.

El dezvaluie ca, pe vremea cand realiza emisiunea „Dincolo de stiri“, la Antena 3, Cristina Topescu l-a rugat sa intre in direct prin telefon in emisiunea in care urma sa-l aiba invitat chiar pe tatal ei, regretatul comentator sportiv Cristian Topescu.

„Mai intai am refuzat, nu voiam sa mai am de a face in vreun fel cu ultimul post de televiziune in care a lucrat Cristina, propagandizat pana la voma. Am acceptat dupa ce mi-a povestit cat de greu ii era sa reziste acolo, cum era atacata constant de sefi ai postului ca nu e «pe linie». O voiau data afara – n-au apucat, a plecat ea“, spune CTP.

In mai 2017, Cristina Topescu si-a anuntat demisia de la Antena 3, unde a lucrat vreme de patru ani. La momentul respectiv, jurnalista a invocat motive personale.

Pe acelasi subiect:
Cristina Topescu va fi incinerata. Raportul preliminar arata ca jurnalista ar fi decedat in noaptea de Revelion Cristina Topescu va fi incinerata. Raportul preliminar arata ca jurnalista ar fi decedat in noaptea de Revelion  
Stefan Banica, mesaj dupa moartea Cristinei Topescu: A fost un om frumos, idealist, cu suflet mare Stefan Banica, mesaj dupa moartea Cristinei Topescu

Articole asemănătoare

Percheziții la suspecți de evaziune fiscală de 2,5 milioane de lei cu produse de panificație

Teodora Badescu

CAZUL ELODIA. Un nou indiciu ar putea deturna dosarul mortii avocatei Elodia Ghinescu

Lucy Ionesco

Strangerea de bani pentru fondul clasei nu este legala, sustine ministrul Educatiei: Mai bine sa invatam sa facem proiecte, sa gasim resurse din bani europeni

Lucy Ionesco