Cristian Tudor Popescu, suparat pe Simona Halep: A devenit aroganta

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iunie 21, 2015 11:47

Cristian Tudor Popescu, suparat pe Simona Halep: A devenit aroganta

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu s-a suparat pe Simona Halep in urma prestatiei avute in ultima perioada. CTP sustine ca Simona Halep s-a schimbat, a devenit aroganta si incapatanata si ii reproseaza ca nu vrea sa invete nimic. Mai mult, Tudor Popescu sustine ca Halep asteapta mai degraba greseala adversarei, iar cand are ocazia de a lovi decisiv, nu o face.

„S-a schimbat (n.r. – Simona Halep), e aroganta, e incapatanata, incearca sa joace tenisul ala unic pe care il stie ea de pe fundul terenului, nu vrea sa invete nimic. Cu atitudinea pe care o are nu imi place cum priveste, cum se comporta. Or fi si banii foarte multi care s-au adunat.

Are niste idei fixe, crede ca cu jocul ala de anul trecut, o tacaneala superioara. Acea placere cu care juca tenis unde s-a dus? Acum joaca meschin, crispata, e zgarcita in joc. Asteapta mai degraba greseala adversarei si cand are ocazia de a lovi decisiv nu o face. Nu stiu de ce nu isi mai gaseste detasarea, relaxarea aia de fata indragostita de tenis de anul trecut. Daca va accepta ca ceva nu e in regula, se mai poate. Oricand poate sa schimbe ceva si sa fie din nou Simona noastra”, a spus Cristian Tudor Popescu.

CTP mai sustine ca Simona Halep s-a schimbat mult in ultima perioada si nu s-a schimbat in bine.

„Kristina Mladenovic, care a invins-o acum a spus acelasi lucru ca si cea ce a invins-o la Roland Garros, e extraordionar sa bat o jucatoare atat de buna ca Simona Halep. De-aia spun ca a ajuns buna de batut. Nu e bine ce se intampla cu Simona. S-a schimbat si nu in bine. In cursul acestui meci, antrenorul Kristinei Mladenovic a venit de trei ori la banca. In pauza primului set a venit la banca si i-a zis Kristinei sa bage primul serviciu. De la prima minge a facut ce i-a spus antrenorul si a castigat cu 6-0. A spulberat-o si in setul trei, Simona s-a agatat, tot Mladenovic a dominat-o, punandu-i zece scurte, procedeu la care Simona nu stie sa raspunda. Tremura, se ofileste toata”, mai adauga acesta.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Ne poti urmari si pe Facebook, Twitter sau Google Plus.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.