CRISTIAN ZLATAN, ROMANII AU TALENT 29 APRILIE 2016 – Semifinala I

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 29, 2016 23:10

CRISTIAN ZLATAN, ROMANII AU TALENT 29 APRILIE 2016 – Semifinala I

CRISTIAN ZLATAN, ROMANII AU TALENT 29 APRILIE 2016. Cristian Zlatan este ultimul concurent care intra pe scena primei Semifinale LIVE Romanii au Talent 2016Cristian Zlatan vine din Husi este foarte talentat si il vedem in semifinala 1 Romanii au Talent de vineri, 29 aprilie 2016. Concurentul imita orice dansator.

Cristian Zlatan, concurent la ROMANII AU TALENT 2016este elev in clasa a VI-a, la Scoala “Mihail Sadoveanu”. Pustiul are 13 ani si vine din Husi. Cristian danseaza de 3 ani la Clubul Elevilor, iar ideea de a urma cursuri de dans i-a venit dupa ce a vazut ca poate imita aproape orice dansator pe care l-a urmarit pe internet.

CRISTIAN ZLATAN, ROMANII AU TALENT 29 APRILIE 2016. La gradinita, educatoarea a remarcat ca are talent la desen, asa ca i-a sfatuit pe parintii lui Cristi Zlatan sa il inscrie la cursuri de desen. In clasele primare, parintii l-au inscris pe Cristian la dansuri populare. Nu i-a placut foarte mult, deoarece isi dorea sa faca dansuri moderne. Asa ca, dupa 4 ani, parintii au decis ca fiul lor sa urmeze cursuri de dans moderne.

Chiar la prima ora de curs Cristi Zlatan a spart una dintre oglinzile cele mari din sala de dans. Singura reactie a profesorului de dans, doamna Biru Doina Maura, a fost: “Nu-ti face griji. Cioburile aduc noroc”.

Iti recomandam si: ROMANII AU TALENT, SEMIFINALA 1 LIVE ONLINE. Cum este prima semifinala Romanii au Talent

LAURA BRETAN MERGE DIRECT IN FINALA ROMANII AU TALENT DIN 3 IUNIE 2016! A primit super Butonul de Aur!

Moment emotionant in prima semifinala ROMANII AU TALENT 2016


Romanii au talent 2016: Dumitru Cristian Zlatan – Breakdance pe romaniiautalent.protv.ro

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.