Cristina Calintaru, romanca ranita in explozia de la Bruxelles, este din Constanta si lucreaza la Autoritatea Navala

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 22, 2016 19:15

Cristina Calintaru, romanca ranita in explozia de la Bruxelles, este din Constanta si lucreaza la Autoritatea Navala

O romanca a fost ranita in explozia de la aeroportul Zaventem din Bruxelles. Cristina Calintaru are 48  de ani si a fost ranita in explozia produsa marti dimineata la aeroportul Zaventem din capitala Belgiei.

Cristina Calintaru este din Constanta si este director la Autoritatea Navala Romana. A fost ranita la picior si in prezent este internata in spital, unde a fost operata deja de medicii belgieni.

MAE a instituit o celula de criza pentru familiile celor care s-ar fi putut afla la locul exploziei. Premierul Dacian Ciolos declara, in prima parte a zilei, ca niciun roman nu se afla printre victimele atentatelor din Bruxelles.

Care sunt tarile vizate de atacuri teroriste, potrivit datelor Anonymous

Belgia este in doliu, iar lumea intreaga in stare de soc. Doua explozii au avut loc, marti dimineata, pe aeroportul Zaventem din Bruxelles si o alta explozie s-a produs la statia de metrou Maelbeek. Cel mai recent bilant anuntat de presa belgiana indica 34 de morti: 14 la aeroportul Zaventem si 20 la statia de metrou Maelbeek.

Toate cele trei deflagratii au fost atentate teroriste, a confirmat procuratura belgiana, adaugand ca pe aeroport au avut loc atacuri sinucigase.

Masacrul din Bruxelles a avut loc la patru zile dupa arestarea lui Salah Abdeslam, teroristul implicat in atentatele din Paris. Autoritatile belgiene sunt acum pe urmele altor suspecti, iar nivelul amenintarii teroriste a fost ridicat la maximum.

Romanii ajunsi pe aeroportul din Bruxelles au scapat ca printr-un miracol de explozii

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.