0.3 C
România
21 octombrie 2020
Cristina Ghermanschi, X FACTOR 2015 ROMANIA. VIDEO. O voce magnifica si un decolteu sexy
Viata bate filmul

Cristina Ghermanschi, X FACTOR 2015 ROMANIA. VIDEO. O voce magnifica si un decolteu sexy

X FACTOR 2015 ROMANIA: Cristina Germanschi este o concurenta care a ravasit putin auditoriul X FACTOR 2015 ROMANIA, editia de vineri, 18 septembrie. Cu o aparitie usor nesigura si un decolteu care a atras toate privirile, Cristina Germanschi a reusit sa depaseasca un moment greu din debutul reprezentatiei, ca mai apoi sa dea pe spate juriul si publicul din sala auditiilor X FACTOR 2015. 

X FACTOR 2015 ROMANIA: Cristina Germanschi vine tot de la Chisinau a reusit sa impresioneze, cand nimeni nu se mai astepta. A scos la iveala o voce magnifica si un potential urias. Juriul X FACTOR a ramas fara cuvinte, privind-o.

X FACTOR 2015 ROMANIA: Cristina Ghermanschi, una dintre cele mai mari surprize de la X Factor

O vezi şi nu-ţi mai poţi lua ochii de la Cristina Germanschi. Decolteul şi-l aranjează în permanenţă, e nehotărâtă la prezentare şi plânge după primii paşi pe scenă. Dar ce avea să urmeze după ne-a impresionat şi surprins în acelaşi timp! Asta înseamnă X Factor.

BRAVISSIMO, X FACTOR 2015 ROMANIA. VIDEO. Cea mai buna trupa a show-ului de la Antena 1

X FACTOR 2015 ROMANIA: Cristina Ghermanschi este o blondă focoasă, de 21 de primăveri, născută în Chişinău. Nu s-a mai prezentat la niciun concurs de o asemenea anvergură, iar emoţiile o doboară. O salvează însă vocea. Şi ce voce.

Stefania Porceanu, X FACTOR 2015 ROMANIA: Concurenta are o voce impresionanta, la fel ca povestea ei de viata

Prima pornire e ca de Dacie, model vechi. Nu iese. Negativ oprit, emoţii şi mai mari. În faţa televizoarele deja şi voi vă pregăteaţi să strigaţi un NU clar şi răspicat. A doua pornire e de maşină de curse. Una dintre modelele care atinge suta de kilometri în puţine secunde. De-ar fi fost în sală, până şi Beyonce ar fi fost mândră de al ei „Listen”.

X FACTOR 2015 ROMANIA: În final, rămânem cu o replică memorabilă, de la Ştefan pornire. „Dacă trăgeai de dinţi, cum trăgeai şi de decolteu…”. Şi mai rămânem cu 3 de DA, evident!

Chinezul de la X FACTOR, 17 septembrie 2015: Zuo Dragomirescu Vlad Quan, tanarul care canta in Centrul Vechi, are FACTORUL X.

 

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 IUNIE 2015. Mama lui Elly: Cristian vrea sa se casatoreasca cu fiica mea pentru banii care s-ar castiga in finala!

Delia Ion

REZULTATE REZIDENTIAT 2016. Grila corecta. Punctaj minim pentru loc sau post. Rezidentiat Bucuresti, Iasi, Cluj, Targu Mures, Timisoara

Delia Ion

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE 2017. Previziuni astrale pentru ziua de marti!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult