Cristina Ghermanschi, X FACTOR 2015 ROMANIA. VIDEO. O voce magnifica si un decolteu sexy
Viata bate filmul

Cristina Ghermanschi, X FACTOR 2015 ROMANIA. VIDEO. O voce magnifica si un decolteu sexy

X FACTOR 2015 ROMANIA: Cristina Germanschi este o concurenta care a ravasit putin auditoriul X FACTOR 2015 ROMANIA, editia de vineri, 18 septembrie. Cu o aparitie usor nesigura si un decolteu care a atras toate privirile, Cristina Germanschi a reusit sa depaseasca un moment greu din debutul reprezentatiei, ca mai apoi sa dea pe spate juriul si publicul din sala auditiilor X FACTOR 2015. 

X FACTOR 2015 ROMANIA: Cristina Germanschi vine tot de la Chisinau a reusit sa impresioneze, cand nimeni nu se mai astepta. A scos la iveala o voce magnifica si un potential urias. Juriul X FACTOR a ramas fara cuvinte, privind-o.

X FACTOR 2015 ROMANIA: Cristina Ghermanschi, una dintre cele mai mari surprize de la X Factor

O vezi şi nu-ţi mai poţi lua ochii de la Cristina Germanschi. Decolteul şi-l aranjează în permanenţă, e nehotărâtă la prezentare şi plânge după primii paşi pe scenă. Dar ce avea să urmeze după ne-a impresionat şi surprins în acelaşi timp! Asta înseamnă X Factor.

BRAVISSIMO, X FACTOR 2015 ROMANIA. VIDEO. Cea mai buna trupa a show-ului de la Antena 1

X FACTOR 2015 ROMANIA: Cristina Ghermanschi este o blondă focoasă, de 21 de primăveri, născută în Chişinău. Nu s-a mai prezentat la niciun concurs de o asemenea anvergură, iar emoţiile o doboară. O salvează însă vocea. Şi ce voce.

Stefania Porceanu, X FACTOR 2015 ROMANIA: Concurenta are o voce impresionanta, la fel ca povestea ei de viata

Prima pornire e ca de Dacie, model vechi. Nu iese. Negativ oprit, emoţii şi mai mari. În faţa televizoarele deja şi voi vă pregăteaţi să strigaţi un NU clar şi răspicat. A doua pornire e de maşină de curse. Una dintre modelele care atinge suta de kilometri în puţine secunde. De-ar fi fost în sală, până şi Beyonce ar fi fost mândră de al ei „Listen”.

X FACTOR 2015 ROMANIA: În final, rămânem cu o replică memorabilă, de la Ştefan pornire. „Dacă trăgeai de dinţi, cum trăgeai şi de decolteu…”. Şi mai rămânem cu 3 de DA, evident!

Chinezul de la X FACTOR, 17 septembrie 2015: Zuo Dragomirescu Vlad Quan, tanarul care canta in Centrul Vechi, are FACTORUL X.

 

Stiri pe aceeasi tema

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 46 REZUMAT, 10 MARTIE 2015. Boran planuieste sa plece cu Sila in strainatate

Delia Ion

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 83 REZUMAT DIN 13 IANUARIE 2017. Fatih le-o prezinta parintilor pe noua lui iubita

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 IULIE 2015. Laur MPFM3 o prezinta prietenilor sai virtuali pe noua lui iubita

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult