11.1 C
România
30 octombrie 2020
Cristina Stroe, VOCEA ROMANIEI 2015: Moga si Tudor Chirila s-au intors pentru ea
Viata bate filmul

Cristina Stroe, VOCEA ROMANIEI 2015. VIDEO. Moga si Tudor Chirila s-au intors pentru ea

VOCEA ROMANIEI 2015: Cristina Stroe este o concurenta VOCEA ROMANIEI 2015 romantica si deosebit de talentata. A venit la auditii plina de incredere si dovedit ca muzica veche inca are priza la public, intr-o interpretare pe masura. 

VOCEA ROMANIEI 2015: Cristina Stroe a interpretat piesa „Dor de viata”, interpretata in original de indragita cantareata Aura Urziceanu. A pariat castigator, pentru ca Marius Moga si Tudor Chirila s-au intors pentru ea.

VOCEA ROMANIEI 2015: Vocea României 2015 a început pe Pro TV, vineri 18 septembrie la 20:30. După mai bine de două ore de show, fiecare antrenor are două talente în echipă.

Echipa lui Marius Moga la VOCEA ROMANIEI 2015 e formată din Florin Eugen Cruceru și Cristina Stroe. Marius a fost singurul cucerit de interpretarea lui Florin care a cântat Billionaire de Bruno Mars. Cristina Stroe i-a răpit inima cu Dor de viață de Aura Urziceanu. Marius Moga a fost destul de liniștit și discret în această primă ediție.

Mai jos puteti vedea o interpretare mai veche a Cristinei Stroe.

Stiri pe aceeasi tema

GALA BRAVO AI STIL, 15 IULIE 2017. Concurenta eliminata din gala cu tema „Soacra mare” – UPDATE

Ioana Badulescu

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 13 OCTOMBRIE 2016. Ce mai fac Elly si Cristian, fosti concurenti MPFM 4

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU 1 DECEMBRIE 2015. Unul dintre cuplurile cele mai simpatizate ale sezonului a devenit istorie

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult