Viata bate filmul

CRONICA CARCOTASILOR: Huidu si Dezbracatu, la Cronica Carcotasilor. Din 21 septembrie, de luni pana joi

CRONICA CARCOTASILOR a revenit la Prima TV, intr-un nou format. Serban Huidu a decis sa se intoarca in echipa Cronica Carcotasilor care apare pe micul ecran, emisiunea debutand la Prima TV cu un nou sezon din 21 septembrie. O alta schimbare este aceea ca CRONICA CARCOTASILOR este difuzata de luni pana joi, de la 20.15, si nu doar miercurea asa cum si-a obisnuit telespectatorii pana acum.

CRONICA CARCOTASILOR: Prezentatorii noului sezon CRONICA CARCOTASILOR sunt Serban Huidu si Dezbracatu. Cel de-al 32-lea sezon al emisiunii CRONICA CARCOTASILOR a debutat luni seara, de la 20:15, la Prima TV. Noul sezon îl readuce pe Șerban Huidu la pupitrul Cronicii după o absență de patru ani. Şerban Huidu, Codruţ Kegheş, Ioana Petric şi Cristi Hrubaru vor realiza patru ediții pe săptămână ale emisiunii CRONICA CARCOTASILOR.

Serban Huidu: Sunt plin de compasiune pentru refugiatii reali, dar nu pot sa nu ma ingrijorez pentru societatea in care vor trai copiii mei

In exclusivitate pentru ADPM, Serban Huidu a vorbit despre intoarcerea sa la pupitrul emisiunii “Cronica Carcotasilor”, schimbarea periodicitatii show-ului de televiziune in noul sezon, dar si despre felul in care a evoluat televiziunea din Romania in ultimii ani.

CRONICA CARCOTASILOR: Cum a reusit Huidu sa treaca peste socul ultimilor evenimente din viata sa? „In primul rand datorita lor (echipei Cronica Carcotasilor), familiei mele si cred ca putin si datorita mie, pentru ca nu am clacat, cum si-ar fi dorit unii!”, a spus Serban Huidu.

Cronica Carcotasilor, petitie pentru o televiziune fara mizerii semnata de 27.000 de oameni

Intrebat in ce masura show-ul CRONICA CARCOTASILOR o sa-si pastreze formatul, tinand cont ca se va produce o modificare importanta in periodicitatea lui, urmand a avea difuzari zilnice, in loc de o data pe saptamana, Huidu a raspuns:

„Emisiunea veche, de acum 14 ani, avea cam patru parti, fiecare cam de 22 de minute net. Brut era cam o jumatate de ora. Ca sa poti sa acoperi doua ore. Acum sunt 45 de minute, in fiecare zi. E cum ar fi fiecare parte, cum era inainte, un pic mai lunga. Nu e chiar foarte mult. Nu e un efort foarte mare”, a mentionat Huidu.

CRONICA CARCOTASILOR: Intrebat daca nu ii este teama ca s-ar putea produce o saturatie a telespectatorilor, Serban Huidu a precizat: „Nu, pentru ca tot ce se vedea in doua ore, concentrat, acum va fi un pic mai elaborat. Emisiunea din Italia, “Stricia la Notizia”, care este difuzata neintrerupt de 26 de ani, are o ora pe zi, cred, de cel putin 16 ani, continuand sa aiba un foarte mare succes”.

“În cele patru emisiuni, perechile care vor evolua la pupitru, Şerban şi Codruţ, Ioana şi Hrubaru vor aduce rubrici consacrate, scenete, dar şi noutăţi. Cunoscutul Binterviu, în care două vedete sunt luate la întrebări simultan, revine în emisiune chiar în prima ediţie a săptămânii”, potrivit unui comunicat de presă al Prima TV.

Personajul Dezbrăcatu’ va fi prezent la Cronică în fiecare miercuri, după cunoscutul “Top Ruşinică”.

Concurenta Cronica Cârcotașilor

Cronica Cârcotașilor se intersectează cu jumătate de oră din Știrile Pro TV și cu MasterChef până la ora 21.00 când se încheie emisiunea de la Prima TV.

Pe intervalul Cronicii, Antena 1 difuzează Observatorul Special. Emisiunea de la Prima TV se mai intersectează timp de jumătate de oră cu Poftiți de vă iubiți.

Cronica Cârcotașilor se intersectează la Kanal D cu serialul turcesc Un destin la răscruce.

Related posts

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Petru MPFM4: Aveam mentalitati diferite, Ana avea comportament de adolescenta!

Delia Ion

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 36 REZUMAT, 19 APRILIE 2018

Delia Ion

Zi memorabila la MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 4. Petru: Eu sunt aici…Ana!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult