CTP il ataca pe Dan Andronic: Ne preda lectii de jurnalism la televizor. Nu mai are dreptul sa se numeasca jurnalist

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 12, 2015 12:28

CTP il ataca pe Dan Andronic: Ne preda lectii de jurnalism la televizor. Nu mai are dreptul sa se numeasca jurnalist

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu il ataca directorul autosuspendat al ziarului Evenimentul Zilei, Dan Andronic, despre care spune ca nu mai are dreptul sa se numeasca jurnalist. CTP a vorbit despre lotul Truica si dosarul retrocedarilor. 

“Ministru Stanescu, Presedinte Carstocea, Van Damme Florea si Paracetamol Galeata. Daca exista aceste nume in anuar, de ce nu ar exista si Al Romaniei Paul?”, a spus jurnalistul Cristian Tudor Popescu, la vestea ca acesta este numele sau din acte.

“M-am intrebat si eu si am aflat aceasta informatie pozitiva, in buletinul de identitate al acestui domn scrie Al Romaniei Paul Philipe. Cum poate sa te cheme asa? M-am uitat in anuarul statistic al Romaniei si am mai gasit niste nume: Ministru Stanescu, Presedinte Carstocea, Van Damme Florea si Paracetamol Galeata. Daca exista aceste nume in anuar, de ce nu ar exista si Al Romanei Paul? Cu toate ca, iarasi m-am gandit, domnul acesta a venit aici ca sa-si ia Romania inapoi. Circula expresia asta. Multi o vor. Si acest domn o vrea si a venit aici sa si-o ia, bucata cu bucata. Ceea ce a si intreprins si a fost intrerupt din procesul asta de reluare a tarii de la bunica-su, se pare ca e bunicul lui Carol al II-lea, a fost oprit de DNA. Nu stiu cat de Al Romaniei este acest individ, dar Romaniei ar trebuie sa se numeasca Romania a lui Paul, din moment ce dorea sa intre in posesia tarii”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„La urma urmei, poate ca cel mai potrivit nume ar fi Paul al lui Basescu, asa cum se spune… a lui Gheorghe, pentru ca al lui este. Nu stiu cat este al lui Carol al II-lea, dar al lui Basescu este sigur. Aveti sa dati o poza de la nasirea lui, cand e nas mare domnul presedinte? E interesant cu ce se ocupa domnul acesta in vreme ce era nasit de domnul Basescu, iar domnul Basescu il facea tradator si sluga rusilor, de cate ori putea, pe unchiul – sa zicem – al persoanei in cauza si anume Mihai I”, a mai spus jurnalistul, adaugand ca Paul Al Romaniei si politicienii s-au folosit reciproc.

Jurnalistul a vorbit si despre implicarea lui Dan Andronic, director autosuspendat al ziarului Evenimentul Zilei: „Ne preda lectii de jurnalism la televizor, ne spunea cum se face presa, cum e aia, cum e ailalta, ne dadea povete. Simplu fapt de a fi implicat intr-o asemenea afaceri, pentru cineva care se numeste jurnalist, din punctul meu de vedere nu mai are dreptul sa se numeasca jurnalist.”

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.

Ultima ora