Trenuri CFR Calatori
Turism

Cu Trenurile Soarelui spre Litoral! Trenul Bucuresti – Constanta va face doar 2 ore pana la mare

Drumul spre mare este mai simplu de facut incepand de vineri, 12 iunie 2015, data la care CFR Calatori pune in circulatie Trenurile Soarelui. Peste 40 de trenuri vor asigura legatura spre litoral si spre Delta Dunarii, detalii puteti afla mai jos. Toate regiunile tarii vor fi conectate cu statiunile de pe litoral, iar, ca exemplu, trenul Bucuresti – Constanta va face doar 2 ore, cu aproape jumatate de ora mai putin decat in mod normal. Asta pentru ca trenul nu va avea opriri.

Daca va luati bilet dus intors cu Trenurile Soarelui,este bine sa stiti ca beneficiati de o reducere de 10%.

Astfel, CFR lanseaza pe 12 iunie programul estival de transport Trenurile Soarelui 2015. Timp de trei luni, pana la 15 septembrie, turistii vor avea la dispozitie peste 40 de trenuri care vor asigura legaturi din toata tara catre statiunile de la Marea Neagra si Delta Dunarii.

CFR Calatori va introduce trenuri suplimentare pentru ca toate regiunile tarii sa poata fi conectate cu destinatiile de vacanta cele mai cautate in perioada verii, arata un comunicat al institutiei.

Ca noutate in acest sezon, pentru turistii din Craiova, legatura cu Constanta si retur va fi realizata cu un tren direct, iar pentru cei din Brasov, cu doua trenuri directe. De asemenea, majoritatea trenurilor care sosesc din tara vor avea legaturi frecvente intre Constanta si statiuni.

Trenurile Litoral care circula fara opriri intermediare, intre Bucuresti Nord si Constanta, ajung la destinatie in aproximativ doua ore. Durata calatoriei cu celelalte trenuri InterRegio, pe ruta Bucuresti ￯ Constanta, este in medie de circa 2 ore si 20 minute.

Legatura cu Delta Dunarii

Pentru a facilita accesul turistilor la Delta Dunarii, un tren direct InterRegio va circula suplimentar pe ruta Bucuresti Nord – Tulcea Oras si retur. De asemenea, in fiecare zi, cele 4 trenuri (2 dus/ 2 intors) din graficul zilnic vor continua sa circule intre Medgidia si Tulcea.

Stiri pe aceeasi tema

O fotografie realizata de Alecsandra Dragoi, o romanca stabilita in Marea Britanie, publicata in The Guardian

Cristiana Petrariu Bota

Delta Dunarii, Muntii Carpati si Castelul Bran, in topul destinatiilor recomandate de CNN pentru 2016

Cristiana Petrariu Bota

Muntele Templului din Ierusalim este cea mai contestata proprietate din lume

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult