Articole promovate

Cum alegi dulapul perfect pentru dressingul tău: Ghid practic în 5 pași

Unul dintre cele mai complicate aspecte când vine vorba de achiziționarea mobilei rămâne găsirea acelor piese care să se plieze întocmai cerințelor și așteptărilor tale, atât din punct de vedere practic, cât și estetic. De cele mai multe ori se întâmplă să găsești un corp care să îți placă enorm în ceea ce privește aspectul, dar la o privire mai amănunțită să descoperi că dimensiunile sunt incompatibile cu spațiul de care dispui sau că felul în care este compartimentat este inadecvat pentru ceea ce ai tu nevoie. Drept urmare, ești supus unui proces îndelung și dificil căruia trebuie să îi aloci suficient timp pentru a avea siguranța că faci alegerea corectă. Descoperă colecția de dulapuri pentru haine de la ExpoMob și alege varianta potrivită nevoilor tale: https://www.expomob.ro/dulapuri-cu-usi-glisante!

Calculează cât spațiu ai la dispoziție pentru a amplasa dulapul

Înainte de a lua orice decizie în ceea ce privește tipul de dulap pe care ți-l dorești și dimensiunile acestuia trebuie să analizezi spațiul de care dispui, unde vrei să îl așezi și în ce poziție, în așa fel încât să te asiguri că se potrivește perfect și că ai acces ușor la toate zonele acestuia. Un dulap cu uși glisante se dovedește a fi ideal pentru spațiile mici pentru că îți permite să așezi și alte corpuri în apropierea lui, fără să blochezi deschiderea ușilor. Cu alte cuvinte, îți permite să exploatezi toată aria care, cu un dulap normal, ar fi fost blocată.

Stabilește care sunt liniile estetice pe care vrei să le urmezi

După ce ai stabilit dimensiunile de care ai nevoie, poți începe să te gândești la modelul dulapului și estetica pe care vrei ca acesta să o urmeze. Dacă știi deja care este decorul general pe care vrei să îl urmezi, va fi foarte ușor să te orientezi către un model compatibil, însă dacă încă ai dubii cu privire la rezultatul final, poți opta pentru un model versatil, clasic, în nuanțe neutre, care să se potrivească cu orice estetică ai alege. Dulap KOSS 01 este una dintre cele mai apreciate opțiuni datorită faptului că este foarte compact, dar totodată spațios și se camuflează perfect în orice decor, fiind un model simplu, alb, fără elemente care să atragă atenția.

Stabilește un preț pe care ești dispus să-l aloci acestei achiziții

Bugetul este un factor foarte important în momentul în care faci achiziții pentru casă, ceea ce înseamnă că de preferat este să setezi un prag maxim, raportându-te la prețul mediu al pieței, pe care să nu îl depășești. În acest mod te asiguri că iei decizii rentabile, dar corecte, pentru a reuși să urmezi toate modificările pe care ți le dorești în locuință. Totuși, asta nu înseamnă că trebuie să faci compromisuri în privința calității pentru că există nenumărate dulapuri realizate cu mare atenție, din lemn dur, la prețuri foarte accesibile.

Alege un dulap care îți permite să personalizezi modul de compartimentare

Avantajul dulapurilor cu uși glisante este că majoritatea modelelor îți permit să jonglezi cu modul de dispunere a rafturilor și a zonelor de umerașe în așa fel încât să obții o compartimentare eficientizată în raport cu nevoile tale de depozitare. În acest mod decizi cum exploatezi fiecare centimetru disponibil în așa fel încât să poți alege modelul dorit, chiar dacă interiorul nu te satisface pe deplin.

Cumpără de la ExpoMob dulapuri cu uși glisante și economisește spațiu, timp și efort în amenajarea dressingului, în timp ce obții un spațiu de depozitare adaptat nevoilor tale.

Articole asemănătoare

Alegerea unei firme de curatenie in Iasi

Lucy Ionesco

Ce greșeli fac părinții de adolescenți și cum pot fi acestea evitate

Lucy Ionesco

Top 10 meserii de viitor cu perspective de dezvoltare rapide

Lucy Ionesco