Turism

Cum arata plajele din Constanta dupa lucrarile de extindere. VIDEO

HotWeek.ro va prezinta mai jos imagini video cu lucrarile de extindere a plajelor din Romania, postate pe contul sau de Facebook de Richard Heerschap. Imagini noi puteti vedea pe www.dronefototexel.nl. De precizat ca lucrarile pentru largirea plajelor se apropie de final.

În Mamaia, Constanţa şi Eforie, lucrările sunt aproape gata. Peste trei milioane de metri cubi de nisip au fost aduşi din largul mării pentru ca la vară turiştii să nu mai stea înghesuiţi. Iar autorităţile lucrează deja la un nou proiect, mult mai amplu, care presupune refacerea tuturor plajelor.

Cel tarziu la 1 noiembrie, spun constructorii, extinderea plajelor din Mamaia Sud, Tomis Nord, Tomis Centru, Tomis Sud şi Eforie Nord va fi gata. Acestea au fost lărgite şi fiecare va avea o lăţime de 100 de metri. Proiectul, în valoare de peste 170 de milioane de euro, a vizat mărirea suprafeţei plajelor existente cu 33 de hectare şi construcţia de noi diguri, de suprafaţă şi subacvatice, plus refacerea celor deja existente.

Porţiunea de nisip din Eforie Nord a fost lăţită, de la trei – patru metri, la 100 de metri, în mai puţin de două luni. Este plaja care a suferit cea mai mare modificare, potrivit Digi 24.

Reprezentanţii Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral pun deja la punct ultimele detalii ale unui proiect asemănător. Vor să refacă digurile şi să lăţească toate plajele, pornind din Năvodari, până la jumătatea staţiunii Mamaia şi din Eforie Sud, până la Vama Veche.

 

Stiri pe aceeasi tema

Bugetarii vor primi vouchere de vacanta pana la 30 noiembrie 2018. Guvernul a adoptat normele metodologice de aplicare

Cristiana Petrariu Bota

Feerie de iarna la Budapesta. Imagini VIDEO fascinante surprinse din drona

Cristiana Petrariu Bota

Vouchere pentru vacanta! Legea care ii obliga pe angajatori sa dea vouchere pentru concediu, adoptata de deputati

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult