Life Social

Cum au câştigat Borcea şi Victor Becali o sentinţă la limita legii.

Cristi Borcea şi Victor Becali au reuşit să obţină un regim de detenţie semideschis cu toate că pedeapsa maximă pentru acest tip de executare este de doar trei ani. Cei doi au de executat patru, respectiv şase ani. Magistraţii de la Medgidia au ignorat prevederile legale.
Pe 12 mai, Judecătoria Medgidia le acorda lui Cristi Borcea şi lui Victor Becali o sentinţă cel puţin surprinzătoare. Magistraţii au decis că cei doi condamnaţi din Dosarul Transferurilor îşi vor executa pedeapsa într-un regim mai lejer decât cel la care erau condamnaţi. Ei vor putea reveni astfel la Penitenciarul Poarta Albă, alături de ruda lor Gigi Becali, care îşi ispăşeşte pedeapsa la secţia exterioară Valu lui Traian.
Sentinţa este suprinzătoare pentru că pedeapsa maximă pentru regimul de detenţie semideschis este de 3 ani, iar Cristian Borcea are de executat o pedeapsă de 6 ani şi 4 luni, în timp ce Victor Becali trebuie să stea după gratii 4 ani şi 8 luni.

Stiri pe aceeasi tema

Basarab Nicolescu, fizician aflat la Paris: Teroristii sunt francezi. Traim timpuri de barbarie

Cristiana Petrariu Bota

LOTO 6 DIN 49 DIN 16 OCTOMBRIE 2016 LIVE ONLINE. Premii consistente la 6 din 49, JOKER si NOROC

Delia Ion

Noua declaratie pentru iesirea afara din localitate incepand cu 15 mai

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult