Cum sa ai noroc la bani. Arborele Banilor chiar exista!
Lifestyle

Cum sa ai noroc la bani. Arborele Banilor chiar exista!

Vrei sa ai noroc la bani? Ei bine, una dintre metode este sa ai in casa Arborele Banilor, care aduce bunastare si prosperitate. Numit stiintific Pachira Aquatica, Arborele Banilor mai este supranumit si arborele norocos. In practica Feng Shui, plantele ocupa un loc aparte. Despre ele, specialistii spun ca sunt aducatoare de noroc si de energie pozitiva („chi”). Plantele sunt singurele lucruri vii din feng-shui!

Arborele Banilor are in spate mai multe legende, una dintre ele avand legatura cu povestea lui Jack si a vrejului de fasole. Se spune ca cine il are in casa sau in curte nu o sa mai aiba niciodata probleme cu banii. Cum legendele infloresc de la om la om, iar atunci cand este vorba de bani, imaginatia nu are limite, Pachira Aquatica a ajuns sa fie considerat arborele cu bani.

Iti recomandam si: PLEXUL SOLAR sau creierul abdominal. Modul incredibil prin care te poti vindeca si iti poti controla starea de sanatate

Se stie ca orice business nou deschis are aceasta planta in sediu. Dar, atentie, nu la vedere! Daca nu aveti incotro si tineti Arborele Banilor la vedere, va trebui sa-i puneti fundita rosie ca sa nu vi se fure prosperitatea.

Frunzele cu cinci lobi sunt considerate de adeptii Feng Shui ca reprezentand cele cinci elemente fundamentale. Arborele Banilor este de fapt un copac vesnic verde, provenit din zonele mlastinoase ale Americii Centrale si de Sud, unde poate ajunge la inaltimea de 20 m.

Arborele norocos infloreste spectaculos si are fructe foarte apreciate, care ating chiar 30 cm lungime. Copăcelul Pachira n-are nevoie de îngrijiri deosebite si este foarte rezistent.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Daca vrei sa ne scrii, foloseste adresa de e-mail hotweek.ro@gmail.com.

Articole asemănătoare

Trupa Ok World Wide din Londra, dans de Golden Buzz la Romanii au Talent 2017. VIDEO

Ioana Badulescu

Andreea Mantea o inlocuieste pe Adelina Pestritu la Wowbiz. Care a fost motivul schimbarii de la Kanal D?

Lucy Ionesco

REVOLUTIA BARBIE! Femeia cu forme, noul standard in materie de frumusete

Lucy Ionesco