Recomandari

Cum să alegi cea mai bună măsuță de toaletă

Cum să alegi cea mai bună măsuță de toaletă?

Masuţa de machiaj, numită și masă de toaletă, se găsește cel mai adesea în dormitorul unei fete sau în dormitorul matrimonial. Această piesă decorativă de mobilier îți permite să te pregătești în timp ce ai toate accesoriile la îndemână. Piesă de mobilier indispensabilă într-o camera, măsuța de toaletă este folosită pentru a depozita bijuterii, machiaj sau accesorii de păr. Urmează sfaturile noastre pentru a găsi o măsuță de toaletă care se potrivește nevoilor tale.

Modele de măsuțe de toaletă

Există toate formele și stilurile de măsuțe de toaletă care să se integreze cu decorul și atmosfera generală ale unei camere.

Măsuța de toaleta fără oglindă: simplă și funcțională, masa de toaletă fără oglinda arată ca un birou sau o comodă. Este folosită doar pentru depozitarea diverselor accesorii, ca o piesă de mobilier clasică.

Măsuța de toaletă cu oglindă: cu această masă de toaletă este posibilă atât depozitarea accesoriilor cât și pregătirea personală. Însoțită de obicei de un taburet sau de un scaun, măsuța de toaletă cu oglindă îți permite să te machiezi sau să îți faci părul cu toate elementele necesare disponibile. Totuși, oglinda poate fi fixă ​​sau retractabilă.

Măsuța de toaletă cu picioare: ca un birou, aceasta masă de toaletă este fixată pe patru picioare. Este compusă apoi dintr-un platou, eventual cu etaje superioare. Acest tip de masă de toaleta oferă posibilitatea de a o monta foarte aproape de oglindă.

Măsuța de toaletă tip comodă: Structura practică a mesei de toaletă nu îți permite să introduci un taburet sau scaun sub blat pentru a te pregăti într-un mod mai confortabil. Aceasta masă de toaletă este formată din diferite sertare asezate unul sub celălalt ce îți oferă un spațiu de depozitare practic și generos.

Măsuța de machiaj: elementele esentiale de știut pentru a face alegerea corectă

Masa de machiaj sau măsuța de toaletă este o mică piesă de mobilier, atât drăguță, cât și practică, care este folosită pentru pregătire. Poți să te machiezi, să-ți faci părul și să-ți alegi bijuteriile folosind o oglindă mare.

Masuta de toaleta poate avea o oglinda mare sau o oglinda triptic (din trei părți) cu laturi detașabile. Poți alege înclinarea oglinzilor pentru a obține unghiul de vizualizare dorit. Ele îți permit să vezi și în lateral sau spate fiind ideale pentru realizarea unor coafuri complicate.

Măsuța de toaletă este renumită și pentru numeroasele sale spații de depozitare (sertare, rafturi etc.). Scopul este să te poți organiza și să ai la îndemână tot ce ai nevoie pentru a te pregăti, de la agrafe și bijuterii până la machiaj.

Masa de toaletă este adesea însoțită de un scaun asortat, un taburet sau chiar o bancă mică. Particularitatea scaunului de toaletă este că în mod tradițional este bine căptușit și acoperit cu material textil sau catifea. Unii vor prefera să opteze pentru un scaun mai confortabil decât cel oferit în linia de mese de machiaj, totul ține de gust!

Cum alegi măsuța de toaletă?

Înainte de a alege o masă de toaletă, nu uita să verifici câteva criterii:

Dimensiunea: adaptează dimensiunea măsuței de toaletă la cea a dormitorului și la cantitatea de accesorii ce trebuie depozitată. Numărul de sertare ar trebui, de asemenea, luat în considerare.

Înălțimea oglinzii: trebuie adaptată la înălțimea ta, pentru un confort optim. Sfat pentru a verifica dacă înălțimea este suficientă: când te așezi pe taburet, reflexia din oglindă ar trebui să cuprindă centrat, întreaga ta înfățișare. Acesta este un criteriu esențial, mai ales dacă plănuiești să te machiezi în fața măsuței de toaletă.

Stil: vei găsi pe piață o gamă variată de măsuțe de toaletă potrivite pentru toate stilurile: baroc, modern, romantic. Rămâne la latitudinea ta să o alegi pe cea care ți se potrivește în funcție de decorul camerei tale.

Scaunul: scaunul trebuie să fie atât confortabil, cât și să se potrivească cu stilul mesei de toaletă. Atunci când alegi un scaun, asigură-te că este stabil și căptușit. Interesant este și un model cu înălțime reglabilă pentru a asigura mai multă precizie în raport cu înălțimea oglinzii.

Ce stil poți alege?

Masa de toaletă în stil baroc continuă sa inspire mulți cumpărători și în ziua de azi! Caracterizată prin formele sale curbate și generoase, și prin una sau mai multe oglinzi, piesa de mobilier adaugă încăperii un farmec de modă veche și va satisface în special toate fetele tinere aflate în căutarea unui decor tip prințesă.

Acest mic mobilier fermecător a fost foarte la modă în secolele trecute, pe vremea nobilimii, dar este destul de căutat și în prezent. Revine în vigoare pentru a realiza un decor complet pentru dormitor și pentru iubitorii de mobilier vintage.

Mesele de toaletă moderne sau în stil scandinav sunt mult mai sobre și funcționale, cu contururi drepte și prioritate acordată numărului de spații de depozitare și practicității. Aceste piese de mobilier au avantajul de a se integra fără nicio dificultate în majoritatea interioarelor contemporane.

 

Related posts

Devino profesionist prin cursuri masaj de la CPP Alexander`s

Lucy Ionesco

Comunicare web: de ce să apelezi la o agenție de marketing online?

Lucy Ionesco

Fotografia de familie sau amintiri pentru tot restul vietii

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult