11.2 C
România
25 octombrie 2020
Meteo

Cum va fi vremea de Rusalii. Prognoza meteo pentru 31 mai si 1 iunie 2015

VREMEA DE RUSALII. PROGNOZA METEO PENTRU 31 MAI – 1 IUNIE: Avem vesti bune despre vremea de Rusalii. Meteorologii anunta vreme frumoasa si in incalzire in zilele care urmeaza, respectiv pe 30, 31 mai si 1 iunie. Asadar puteti pleca linistiti in vacanta de Rusalii, indiferent ca ati ales sa mergeti la mare sau la munte. Prognoza meteo pentru sfarsitul lunii mai si prima zi a lunii iunie indica vreme in incalzire in toata tara, sunt posibile temperaturi de 30 de grade in sud si in jur de 24 de grade pe Litoral. 

VREMEA DE RUSALII. PROGNOZA METEO PENTRU 31 MAI – 1 IUNIE: Vineri, vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi uşor faţă de ziua precedentă, dar valorile termice se vor menţine mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă. Cerul variabil, mai mult senin în regiunile intracarpatice, va avea unele înnorări în estul şi sudul ţării şi în zona de munte, unde numai izolat şi trecător vor fi condiţii să plouă slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale în estul şi sud-estul teritoriului, precum şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade în depresiuni şi 24 de grade în Oltenia.

VREMEA DE RUSALII. PROGNOZA METEO PENTRU 31 MAI – 1 IUNIE: „Chiar de vineri va fi vreme bună. Se va încălzi în toată ţara. Sunt posibile valori de 30 de grade, în sudul ţării, şi în jur de 24 de grade, pe Litoral. Apa mării va avea 18 – 20 de grade. Vremea bună va continua şi săptămâna următoare”, a explicat pentru Romania TV Mihai Timu, meteorolog ANM.

HotWeek.ro iti recomanda si: VREMEA IN IUNIE, IULIE SI AUGUST 2015. DATE ANM

VREMEA DE RUSALII. PROGNOZA METEO PENTRU 31 MAI – 1 IUNIE: În Bucuresti, vremea va fi frumoasă şi se va încălzi uşor faţă de ziua anterioară, dar valorile termice se vor menţine mai coborâte decât cele specifice acestei date. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade.

VREMEA DE RUSALII. PROGNOZA METEO PENTRU 31 MAI – 1 IUNIE:  Vremea se va menţine predominant frumoasă, sâmbătă, şi va continua să se încălzească, astfel că regimul termic se va încadra în limite normale pentru sfârşitul lunii mai. Cerul va fi senin, cu unele înnorări spre seară şi noaptea în zona montană unde, cu totul izolat, vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab până la moderat, cu uşoare intensificări în cursul zilei, în estul şi sud-estul ţării, precum şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade în nord şi centru şi 27 de grade în regiunile sudice.

VREMEA DE RUSALII. PROGNOZA METEO PENTRU 31 MAI – 1 IUNIE: Sâmbătă, vremea la Bucuresti se va menţine frumoasă şi va continua să se încălzească, astfel că valorile termice se vor încadra în limite normale pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade.

VREMEA DE RUSALII. PROGNOZA METEO PENTRU 31 MAI – 1 IUNIE: Duminică, valorile termice vor continua să crească faţă de intervalul anterior, astfel încât se vor situa uşor peste normele caracteristice perioadei în toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza în nord-vestul ţării şi în zonele montane, unde local se vor semnala averse, trecător însoţite de fenomene electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 şi 30 de grade.

VREMEA DE RUSALII. PROGNOZA METEO PENTRU 31 MAI – 1 IUNIE: În Bucuresti, valorile termice vor continua să crească faţă de intervalul anterior, astfel încât se vor situa uşor peste cele caracteristice perioadei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade.

VREMEA DE RUSALII. PROGNOZA METEO PENTRU 31 MAI – 1 IUNIE: Procesul de încălzire va continua, luni, iar vremea va deveni caldă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza când se vor semnala averse trecător însoţite de descărcări electrice pe spaţii restrânse în zonele montane şi izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 31 de grade.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de zvonuri si de „stiri bomba”, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe Facebook, Twitter sau Google Plus.

Stiri pe aceeasi tema

VREMEA IN IULIE: Prognoza meteo pentru perioada 6 – 19 iulie 2015

Cristiana Petrariu Bota

Prognoza meteo: Cod galben de ninsori abundente pana vineri seara

Ioana Badulescu

Vremea se va raci si va ploua in aproape toata tara

Corina Alexandru

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult