Cum va fi vremea in Romania pana pe 9 noiembrie. Prognoza meteo anuntata de ANM
Meteo

Cum va fi vremea in Romania pana pe 9 noiembrie. Prognoza meteo anuntata de ANM

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a anuntat cum va fi vremea in urmatoarele saptamani, respectiv pana pe data de 9 noiembrie. In prognoza meteo emisa pentru intervalul 12 octombrie – 9 noiembrie, temperaturile vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, dar se vor inregistra precipitatii abundente in intervalul 12 -19 octombrie.

Prognoza meteo pentru saptamana 12 – 19 octombrie 2020

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru acest interval, in toate regiunile, dar cu o abatere termica pozitiva mai accentuata in jumatatea estica a tarii.

Regimul pluviometric va fi excedentar in regiunile vestice, la munte si local in cele centrale, iar in rest va fi in general apropiat de cel normal pentru aceasta perioada.

Prognoza meteo pentru saptamana 19 – 26 octombrie 2020

Temperatura medie a aerului va avea valori usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei.

Cantitatile de precipitatii vor fi in general apropiate de cele normale entru acest interval, cu o tendinta usor deficitara, local, in sudvest.

Prognoza meteo pentru saptamana 26 octombrie 02 noiembrie 2020

Temperaturile medii ale aerului se vor situa usor peste cele normale pentru aceasta perioada, in toate regiunile.

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi usor deficitar in regiunile vestice, sud-vestice si local in centru si la munte, iar in rest va fi apropiat de cel normal pentru aceasta saptamana.

Prognoza meteo pentru saptamana 02 – 09 noiembrie 2020

Mediile valorilor termice se vor situa usor peste cele normale pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari.

Cantitatile de precipitatii se vor situa in general in jurul celor normale pentru acest interval, posibil usor deficitare in regiunile sudice.

Stiri pe aceeasi tema

VREMEA IN WEEKEND: Avertizarea de canicula, prelungita de ANM pana duminica

Cristiana Petrariu Bota

Vremea se incalzeste pana pe 14 aprilie, temperaturile vor urca pana la 25 de grade Celsius

Ioana Badulescu

ALERTA ANM. Cod Portocaliu de vijelie pana joi seara, vremea se mentine racoroasa si in weekend

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult