Cum va fi vremea in urmatoarele zile. Date emise de ANM

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota februarie 17, 2016 19:19

Cum va fi vremea in urmatoarele zile. Date emise de ANM

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) informeaza ca vremea se mai raceste in urmatoarele zile, insa se mentine calda pentru aceasta perioada. Joi, temperaturile vor scădea uşor în toată ţara, dar în majoritatea zonelor, cu precădere în cele intracarpatice, vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă.

Astfel maximele termice se vor încadra între 3…4 grade în nordul Moldovei şi 15…16 grade în Crişana, iar cele minime între -2 şi 8 grade. Cerul va prezenta înnorări în toate regiunile şi temporar va ploua în vest, în sud-vest şi pe arii mai restrânse în rest.

La munte, la altitudini mari, vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificări, local la munte, în regiunile estice, sudice, sud-vestice, dar mai ales în sudul Banatului, unde rafalele vor depăşi 60 km/h. În orele dimineţii vor fi condiţii de ceaţă.

CUM VA FI VREMEA VINERI ÎN ŢARĂ

Deşi valorile termice vor continua să scadă uşor în majoritatea regiunilor, ele se vor menţine mai ridicate decât mediile climatologice specifice perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 11 grade, iar cele minime între -3 şi 5 grade. Cerul va prezenta înnorări în cea mai mare parte a intervalului şi temporar va ploua pe arii relativ extinse. Excepţie va face sud-estul ţării, unde ploile se vor semnala local.

La munte, dar trecător posibil şi în jumătatea de nord a Moldovei precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană şi doar pe arii restrânse în restul teritoriului.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.