METEO. ANM a emis Cod Portocaliu de ninsori si viscol in Moldova si la munte
Meteo

Cum va fi vremea pana miercuri, 15 februarie – Date ANM

Meteorologii anunta vreme deosebit de rece in acest sfarsit de saptamana, dar temperaturile vor fi in crestere saptamana viitoare. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), sambata si duminica va fi ger in cea mai mare parte a tarii, cu minime ce vor cobori pana la minus 20 de grade Celsius in depresiunile Carpatilor Orientali. In Bucuresti, temperatura minima in weekend va fi de minus 10 grade.

CUM VA FI VREMEA SAMBATA

Cerul va fi senin, dar va fi ger. In sudul si in estul tarii cerul va fi innorat, fiind posibile precipitatii slabe sub forma de ninsoare. In zonele joase va fi ceata, asociata si cu depunere de chiciura. Vantul va avea intensificari in sudul Banatului, dar temporar si la cote mai reduse si in sudul Moldovei, Baragan si Dobrogea si pe crestele montane. In timpul zilei, valorile termice diurne vor fi scazute pentru aceasta perioada in sudul si estul tarii, iar in rest, vor fi apropiate de mediile multianuale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre – 6 grade in estul tarii si in sud si 5…6 grade in Dealurile de vest. Noaptea vremea va fi geroasa in nord, centru si sud, valorile minime fiind cuprinse intre -18…-16 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si -4 grade in Dealurile de Vest si pe litoral.

CUM VA FI VREMEA DUMINICA

Vremea se mentine deosebit de rece si duminica, in special in sudul si in estul tarii. Dimineata si noaptea, vremea va fi geroasa in Transilvania si Maramures. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -5 si 5 grade, iar cele minime intre -20 de grade in depresiunile Carpatilor Orientali si -4 grade pe litoral si in Dealurile de Vest. i

CUM VA FI VREMEA LUNI, MARTI SI MIERCURI

Inceputul de saptamana vine cu o incalzire usoara a vremii. Temperaturile vor fi in crestere in cea mai mare parte a tarii. In zonele joase de relief, local se va semnala ceata, asociata cu depunere de chiciura si trecator fulguieli.

 

Articole asemănătoare

ANM ar putea emite COD ROSU de CANICULA pentru joi

Lucy Ionesco

VREMEA: Incepand de luni va cadea prima ninsoare peste Romania

Lucy Ionesco

Cum va fi VREMEA: ANM a emis o avertizare de ninsori pana joi, 11 decembrie

Lucy Ionesco