TAROM continua campania "Dor de Europa" si pune in vanzare, in perioada 3-7 august, bilete cu preturi de 139 de euro dus-intors
Stiri locale

Cursa directa Iasi – Munchen de la TAROM

Iesenii vor avea cursa directa catre Munchen. TAROM va începe operarea, din 25 octombrie 2015, a unei noi rute directe Iași – Munchen, cu două frecvențe pe săptămână, potrivit unui comunicat de presa al companiei aeriene.

Biletele sunt disponibile la prețuri începând de la 119 euro/bilet dus-întors, cu taxe incluse. Tariful este valabil pe zborul direct Iași — Munchen și include gratuit bagajul de cabină de 10 kg, bagajul de cală (23 kg) și catering.

Zborurile vor avea următorul program (în ore locale): duminica — RO 313/ Iași — Munchen, plecare din Iași la ora 14,40/sosire la Munchen la ora 16,05, RO 314/ Munchen — Iași, plecare din Munchen la ora 16,50/ sosire la Iași la ora 20,00; joi — RO 313/ Iași — Munchen, plecare din Iași la ora 7,00/ sosire la Munchen la ora 8,25, RO 314/ Munchen — Iași, plecare din Munchen la ora 9,10/ sosire la Iași la ora 12,20.

În prezent, TAROM operează zboruri în peste 40 de rute din Europa și Orientul Mijlociu. Din Iași, compania efectuează curse spre Londra, Torino, Bologna, Roma și Tel Aviv.

Compania Națională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înființată în 1954 și își desfășoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianței SkyTeam, din 1993 membră a Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni (IATA), iar din 2000 este membră a Asociației Companiilor Aeriene Europene (AEA).

Stiri pe aceeasi tema

Podul de la Agigea va fi inchis in perioada 8 – 25 mai 2017

Delia Ion

Studenta la Medicina, moarta intr-un accident de tir in fata INML Bucuresti

Bogdan

Tichetele pentru alimente intarzie la Constanta, pensionarii ii cer socoteala lui Fagadau

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult