Gabi Firea despre evenimentul dedicat Simonei Halep: Am avut cea mai buna intentie, dar rezultatul nu a fost cel dorit. E clar ca am gresit, atat eu, cat si echipa
Social

Cursurile in scolile si gradinitele din Bucuresti ar putea fi suspendate

România ia măsuri drastice pentru prevenirea îmbolnăvirii cu noul coronavirus. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, luni, suspendarea activităţii teatrelor şi a altor instituţii de spectacol din Capitala şi s-a declarat în favoarea suspendării temporare a cursurilor în şcoli şi grădiniţe.

Primarul Sectorului 1 Daniel Tudorache a declarat că toţi primarii de sectoare sunt de acord cu închiderea temporară a cursurilor.

Gabriela Firea a anunţat suspendarea activităţii teatrelor şi a altor instituţii de spectacol din Capitală până la 31 martie. Ea a făcut referire şi la unitătile spitaliceşti din Bucuresti, care vor trebui să respecte reguli stricte privind prevenirea raspândirii coronavirusului. 

Primarul Capitalei a avertizat că va lua măsuri împotriva managerilor care nu respectă măsurile decise.

De asemenea, Gabriela Firea s-a pronunţat în favoarea închiderii şcolilor şi a grădiniţelor.

„Prevenţie, solidaritate şi responsabilitate. Acestea trebuie să fie cuvintele de ordine acum. România a decis măsuri fără precedent pentru limitarea rîspândirii COVID-19”, a scris Firea pe Facebook, înaintea Comandamentului de urgenţă convocat în condiţiile în care în Bucureşti sunt, până în acest moment, două cazuri de coronavirus.

 

Stiri pe aceeasi tema

Pachetele de tigari vor fi albe, din 2016

Corina Alexandru

Profesorii care au primit sub nota 5 la titularizare nu mai au dreptul sa predea ca suplinitori

Ioana Badulescu

RADET, probleme cu caldura si apa calda. RADET Bucuresti anunta iminenta incetare a activitatii

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult