2.9 C
România
21 februarie 2024
Gabi Firea despre evenimentul dedicat Simonei Halep: Am avut cea mai buna intentie, dar rezultatul nu a fost cel dorit. E clar ca am gresit, atat eu, cat si echipa
Social

Cursurile in scolile si gradinitele din Bucuresti ar putea fi suspendate

România ia măsuri drastice pentru prevenirea îmbolnăvirii cu noul coronavirus. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, luni, suspendarea activităţii teatrelor şi a altor instituţii de spectacol din Capitala şi s-a declarat în favoarea suspendării temporare a cursurilor în şcoli şi grădiniţe.

Primarul Sectorului 1 Daniel Tudorache a declarat că toţi primarii de sectoare sunt de acord cu închiderea temporară a cursurilor.

Gabriela Firea a anunţat suspendarea activităţii teatrelor şi a altor instituţii de spectacol din Capitală până la 31 martie. Ea a făcut referire şi la unitătile spitaliceşti din Bucuresti, care vor trebui să respecte reguli stricte privind prevenirea raspândirii coronavirusului. 

Primarul Capitalei a avertizat că va lua măsuri împotriva managerilor care nu respectă măsurile decise.

De asemenea, Gabriela Firea s-a pronunţat în favoarea închiderii şcolilor şi a grădiniţelor.

„Prevenţie, solidaritate şi responsabilitate. Acestea trebuie să fie cuvintele de ordine acum. România a decis măsuri fără precedent pentru limitarea rîspândirii COVID-19”, a scris Firea pe Facebook, înaintea Comandamentului de urgenţă convocat în condiţiile în care în Bucureşti sunt, până în acest moment, două cazuri de coronavirus.

 

Related posts

Romania are 17 cazuri de coronavirus. Ministerul Sanatatii: Ultimii doi pacienti au revenit recent din Italia

Lucy Ionesco

Declaratia pe proprie raspundere a fost modificata in concordanta cu Ordonanta Militara 10

Lucy Ionesco

Ministrul Educatiei, greseli de exprimare la bilantul de sase luni: Manualele scolare este un subiect intens

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult