Cutremur in Romania
Social

Cutremur de 3,7 pe Richter produs vineri in Vrancea

UN NOU CUTREMUR S-A PRODUS VINERI IN ROMANIA.Institutul National de Fizica a Pamantului (INFP) informeaza ca cutremurul a avut magnitudinea de 3,7 grade pe scara Richter si s-a produs la ora 10:07, in zona Vrancea. Epicentrul seismului a fost situat in judetul Prahova.

Cutremurul de astazi s-a produs la adancimea de 200 de kilometri, iar cele mai apropiate orase de epicentrul cutremurului sunt Sacele (27 de kilometri), Sinaia (31 de kilometri), Valenii de Munte (31 de kilometri), Brasov (33 de kilometri) si Campina (38 de kilometri).

HotWeek.ro iti recomanda si: Cutremure tot mai dese in Romania! Trebuie sa ne ingrijoram? Ce spun specialistii INFP

Cel mai mare cutremur din acest an, cu magnitudinea de 4,6 grade, s-a produs in 24 ianuarie, in zona seismica Vrancea.

In 22 noiembrie 2014, in Vrancea s-a produs un cutremur de 5,7 grade, fiind cel mai mare ca magnitudine inregistrat in Romania in ultimii 10 ani. Seismul a fost simtit si in Bucuresti si a fost urmat de mai multe replici, care nu au depasit insa 3,3 grade. Din cauza cutremurului, alimentarea cu energie electrica a fost afectata in mai multe localitati din judetul Galati. Serviciile de ambulanta din Vrancea au primit mai multe apeluri pentru atacuri de panica, iar functionarea unor retele de telefonie mobila a fost afectata temporar.

Articole asemănătoare

Miting anti Iohannis la Palatul Cotroceni: Ne vom duce ca pe vremea lui Basescu

Lucy Ionesco

Codul de procedura civila, republicat in Monitorul Oficial. Modificari la procedura de executare silita

Lucy Ionesco

Declaratia saptamanii vine de la Adrian Streinu-Cercel: Nu mai umblati dupa teste de gripa, le faceti degeaba

Lucy Ionesco