Cutremur in Italia, la 134 kilometri de Roma, mai multe cladiri s-au prabusit

Bogdan
By Bogdan octombrie 30, 2016 15:28

Cutremur in Italia, la 134 kilometri de Roma, mai multe cladiri s-au prabusit

Italia a fost zguduita, duminica dimineata, de un nou cutremur cu magnitudinea de 6,6 grade pe scara Richter. Seismul s-a produs in jurul orei 07.40 in zona Ascoli, in centrul Italiei, la circa 134 de kilometri distanta de Roma. Cutremurul a facut ca unele cladiri din centrul Italiei sa se prabuseasca. 

Potrivit agentiilor de presa internationale, cutremurul a fost resimtit la Roma, unde peretii cladirilor s-au zguduit timp de mai multe secunde. Epicentrul seismului a fost in provincia Perugia.

Seimul puternic din aceasta dimineata din Italia a avut o durata foarte mare, de circa un minut si 42 de secunde, potrivit presei din zona. Seismul s-a produs in zona Ascoli, centrul Italiei, la circa 134 de kilometri departare de Roma.

Circa 20 de replici s-au produs sambata in centrul Italiei, la cateva zile de la seria de seisme puternice care au trezit teama in randul locuitorilor din aceasta regiune privind posibilitatea producerii unui seism de amploarea celui din luna august care s-a soldat cu aproape 300 de victime.

Seismul de astazi s-a produs la doar cateva zile dupa alte seisme produse tot in centrul Italiei. Un alt cutremur produs in regiune s-a soldat cu aproape 300 de morti pe 24 august.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.