1.1 C
România
27 noiembrie 2022
Cutremur in Vrancea
Social

Cutremur in judetul Buzau! De la inceputul lunii martie, in Romania s-au produs 24 cutremure

Cutremur produs, vineri dimineata, in judetul Buzau. Potrivit datelor prezentate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, seismul a avut o magnitudine de 3,1 grade pe scara Richter. In Romania s-au produs 24 cutremure de la inceputul lunii martie.

Datele seismologilor mai arata ca cele mai apropiate localitati de epicentrulcutremurului din aceasta dimineata au fost: Nehoiu (20 kilometri), Covasna (44 kilometri), Intorsura Buzaului (43 kilometri), Mizil (52 kilometri) si Buzau (55 kilometri).

Tara noastra a fost „zguduita” de 24 cutremure, cu magnitudini cuprinse intre 2 si 4,2 grade pe scara Richter, de la inceputul lunii martie si pana in prezent.

Cel mai mare cutremur din acest an s-a produs in data de 8 februarie in judetul Buzau si a avut o magnitudine de 5 grade pe Richter, seism resimtit si la Bucuresti.

Anul trecut, in Vrancea, au avut loc doua seisme cu magnitudini de 5,3 grade pe scara Richter, unul pe 24 septembrie, la ora locala 2:11, si celalalt pe 28 decembrie, la ora locala 1:20.

Related posts

Examenele de Bacalaureat si Evaluare Nationala nu se modifica in anul scolar 2018-2019, a anuntat Ministerul Educatiei. Introducerea testelor grila se amana

Ioana Badulescu

Academia Romana isi alege presedintele pe 5 aprilie. Academicienii Cristian Hera, Bogdan Simionescu, Ioan Aurel Pop si Victor Voicu sunt candidatii inscrisi in cursa

Ioana Badulescu

Gheorghe Dinca s-a intalnit cu sotia sa in timpul perchezitiilor. Nu crede ca s-a intamplat asa ceva

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult