Cutremur in judetul Buzau! De la inceputul lunii martie, in Romania s-au produs 24 cutremure

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu martie 31, 2017 11:43

Cutremur in judetul Buzau! De la inceputul lunii martie, in Romania s-au produs 24 cutremure

Cutremur produs, vineri dimineata, in judetul Buzau. Potrivit datelor prezentate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, seismul a avut o magnitudine de 3,1 grade pe scara Richter. In Romania s-au produs 24 cutremure de la inceputul lunii martie.

Datele seismologilor mai arata ca cele mai apropiate localitati de epicentrulcutremurului din aceasta dimineata au fost: Nehoiu (20 kilometri), Covasna (44 kilometri), Intorsura Buzaului (43 kilometri), Mizil (52 kilometri) si Buzau (55 kilometri).

Tara noastra a fost “zguduita” de 24 cutremure, cu magnitudini cuprinse intre 2 si 4,2 grade pe scara Richter, de la inceputul lunii martie si pana in prezent.

Cel mai mare cutremur din acest an s-a produs in data de 8 februarie in judetul Buzau si a avut o magnitudine de 5 grade pe Richter, seism resimtit si la Bucuresti.

Anul trecut, in Vrancea, au avut loc doua seisme cu magnitudini de 5,3 grade pe scara Richter, unul pe 24 septembrie, la ora locala 2:11, si celalalt pe 28 decembrie, la ora locala 1:20.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.