Cutremur in Mexic. Ambasada Romaniei la Ciudad de Mexico, anunt privind posibilitatea de a se afla romani printre victime

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu septembrie 20, 2017 10:43

Cutremur in Mexic. Ambasada Romaniei la Ciudad de Mexico, anunt privind posibilitatea de a se afla romani printre victime

Un cutremur devastator cu magnitudinea de 7,1 pe Richter s-a produs, marti, in Mexic. Ministerul Afacerilor Externe (MAE), prin intermediul Ambasadei Romaniei in Statele Unite Mexicane, a intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa autoritatile locale, pentru a verifica daca printre victime sunt cetateni romani.

Pana in prezent, Ambasada Romaniei la Ciudad de Mexico nu detine informatii conform carora printre victime s-ar afla si cetateni romani. MAE precizeaza ca nu au fost primite solicitari de asistenta consulara din partea rezidentilor romani sau a rudelor acestora.

In acest context, MAE reaminteste faptul ca cetatenii romani afectati de seismul produs in Mexic pot solicita asistenta consulara la numarul de telefon al Ambasadei Romaniei la Ciudad de Mexico: 00 52 55 5280 0447 si 00 52 55 5280 1869, apelurile fiind redirectionate catre Centrul de Contact si Suport al Cetatenilor Romani din Strainatate (CCSCRS) si preluate de catre operatorii Call Center in regim de permanenta sau la numarul de urgenta al misiunii diplomatice – 00 52 55 38 833 072.

Misiunea diplomatica este in contact permanent cu autoritatile locale si este pregatita sa intervina, in functie de solicitari.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.