Cutremur in Romania
Social

Cutremur produs in aceasta dimineata in Romania

Un nou cutremur s-a produs in Romania. Cutremurul de 2,6 grade pe Richter s-a produs vineri, 27 martie, in zona Vrancea, informeaza Institutul National de Cercetare si Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP). Cutremurul s-a produs la o adancime de 103 kilometri, la ora 2:44, acesta avand o intensitate de 2.6 grade pe scara Richter. Ultimul cutremur din Vrancea a fost inregistrat joi, la 107 kilometri adancime, acesta avand o intensitate de 3.1 grade pe scara Richter.

Alte două cutremure s-au produs joi, în România: unul în Crișana și altul în VranceaPrimul sesim s-a produs la ora 7:38, în Crișana, județul Arad, la o adâncime de numai 4 kilometri și a avut o magnitudine de 2,1 pe scara Richter. Cel de-al doilea cutremur al zilei a avut 3,1 grade pe scara Richter și s-a înregistrat la ora 10:51, în zona seismică Vrancea, județul Vrancea, la o adâncime de 107 kilometri.

Cel mai mare seism din anul 2015, în România, s-a produs în prima parte a lunii martie și a avut magnitudinea de 4,7 pe scara Richter.

Un cutremur de magnitudine 4,6 s-a produs in ziua pe 16 martie, in regiunea Vrancea. A urmat o acalmie, dar seismele au revenit. Joi, un nou cutremur de peste 3 s-a inregistrat in Vrancea, la scurt timp dupa ce un seism de suprafata s-a produs la Arad.

Stiri pe aceeasi tema

Sindicalistii cer MAI sa pastreze inaltimea minima la admiterea in scolile de politie

Cristiana Petrariu Bota

REZULTATE LOTO 23 FEBRUARIE 2014: REPORTURI LA 6 DIN 49, JOKER SI 5 DIN 40

Bogdan

NOILE CARTI DE IDENTITATE CU CIP BIOMETRIC, de la 1 aprilie – Cum vor arata noile buletine biometrice. FOTO

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult