Cutremur in Romania
Social

Cutremure succesive in Vrancea in aceasta dimineata

Doua cutremure succesive s-au produs, marti dimineata, in zona Vrancea. Potrivit Institutului National de Cercetare si Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP), cele doua cutremure au avut magnitudinea de 2,5 si respectiv 3,9 grade pe Richter.

Primul cutremur a fost inregistrat la ora 1:17, in zona seismica Vrancea, la o adancime de 79 kilometri, magnitudinea fiind de 2.5 grade pe scara Richter, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului.

Al doilea cutremur s-a produs la ora ora 7:57, in judetul Buzau, la o adancime de 138 kilometri, acesta avand o intensitate de 3.9 grade pe scara Richter.

Vezi si: 4 cutremure intr-o singura zi in Romania! INFP ne spune daca sunt motive de ingrijorare

Alte doua cutremure s-au produs in Romania in weekend. Astfel, un seism cu magnitudinea de 2,2 grade s-a produs sambata, la ora 13.07, in judetul Giurgiu, la o adancime de 26 de km. Sambata dimineata a avut loc un alt seism, de data aceasta in Vrancea, la ora 3.52, avand o magnitudine de 2,9 grade.

Potrivit datelor INFP, seismul de sambata din Vrancea a fost al optulea seism produs in aceasta zona seismica de la inceputul lunii.

Pe 2 iunie au fost inregistrate doua cutremure, cu magnitudinea de 3,1, respectiv 2,1 grade pe scara Richter, pe 3 iunie s-au produs patru seisme, cu magnitudinea cuprinsa intre 2,4 si 3,2 grade, iar vineri a mai fost inregistrat un cutremur de 3,1 grade pe scara Richter.

Related posts

Proiect de lege pentru pensionari: Ar putea incasa a 13-a pensie

Lucy Ionesco

Monica Iacob Ridzi se afla in stare grava si necesita un transplant de maduva

Lucy Ionesco

Fregata „Regele Ferdinand” va fi integrata intr-o grupare navala NATO, urmand sa participe la un exercitiu multinational organizat de fortele navale ucrainene si americane

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult