Dan Diaconescu merge la inchisoare. In plus, nu mai are voie sa apara la televizor pana in 2025
Social

Dan Diaconescu cere un regim de detentie mai usor

Dan Diaconescu le-a solicitat judecatorilor un regim de detentie mai usor, deschis sau semideschis. Cererea prin care Dan Diaconescu contesta regimul de detentie din Penitenciarul Rahova, unde executa o pedeapsa de 5 ani si 6 luni inchisoare pentru santaj, va fi judecata marti de magistratii Judecatoriei Sectorului 5. 

Dan Diaconescu a fost inchis la Penitenciarul Rahova, dupa ce a fost condamnat in luna martie a acestui an. Decizia de condamnare a fost definitiva, iar Dan Diaconescu a fost plasat in regim inchis.

In cererea depusa la Judecatoria Sectorului 5, Dan Diaconescu solicita un regim de detentie deschis sau semideschis, in conformitate cu art. 39 din Legea 254/2013, articol care stabileste regimul de executare al pedepselor privative de libertate.

Iti recomandam si: Dupa ce scapa din inchisoare Dan Diaconescu nu mai are voie sa apara la televizor pana in 2025

Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv pe 4 martie de judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti la 5 ani si 6 luni inchisoare cu executare, pentru savarsirea infractiunii de santaj.

Dan Diaconescu nu are voie sa desfasoare niciun fel de activitati in presa scrisa sau audio-video, pe o perioada de 5 ani, dupa executarea inchisorii.

In acelasi dosar, fostul realizator OTV Doru Parv a fost condamnat la 4 ani inchisoare cu executare pentru santaj si interzicerea desfasurarii oricarei activitati in presa scrisa sau audio-video, pe o perioada de 5 ani, iar Mitrus Ghezea, fost realizator la OTV, a fost condamnat la 2 ani si 6 luni inchisoare cu executare tot pentru santaj.

Dan Diaconescu, asociat majoritar la SC Ocram Televiziune SRL si realizator de programe la postul de televiziune OTV, a fost deferit justitiei pentru doua infractiuni de santaj.

Stiri pe aceeasi tema

Dezbatere publica in Sectorul 6 despre accesul pe piata muncii a persoanelor din grupuri vulnerabile

Ioana Badulescu

Parada militara de 1 Decembrie din Bucuresti va fi un eveniment impresionant, la care vor participa aproximativ 3.500 de militari si specialisti

Cristiana Petrariu Bota

Patriarhia Romana: Copilul are nevoie de Educatie cu majuscula, nu de educatie sexuala intensiva

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult