-3.3 C
România
28 noiembrie 2020
Dan Mihalache
Politica

Dan Mihalache, scos din Cancelaria Prezidentiala si numit ambasador in Marea Britanie

Dan Mihalache este scos din Cancelaria Prezidentiala si numit ambasador in Marea Britanie. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat la TVR 1, miercuri seara, ca Dan Mihalache, seful Cancelariei Prezidentiale, a fost numit ambasador in Regatul Unit al Marii Britanii.

Klaus Iohannis a afirmat ca a semnat decretul de numire pentru Dan Mihalache, dar si pentru alti 20 de ambasadori, printre care cei de la Budapesta si Chisinau.

„Pot să confirm că domnul Mihalache a fost propus pentru poziția de ambasador al României în Regatul Unit al Marii Britanii și pot să vă spun că am aprobat această solicitare și nu este singura. Avem în lucru un pachet de aproximativ 20 de poziții de ambasadori pe care le-am aprobat”, a spus Iohannis, într-un interviu acordat TVR 1.

Iti recomandam: Rares Bogdan, critici la Dan Mihalache: Am sa ii reprosez multe lui Dan Mihalache si multora de la PNL

El a spus că secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Externe Daniel Ioniță a fost propus ambasador al României în Republica Moldova, iar fostul ambasador la Chișinău Marius Lazurca a fost propus pentru postul de ambasador la Budapesta.

Șeful statului a precizat că pachetul de 20 de ambasadori ai României va fi comunicat joi Parlamentului în vederea audierilor în comisiile de specialitate.

Dan Mihalache a fost numit consilier prezidențial pe 22 decembrie 2014.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor si culturii. Spune „nu” tabloidizarii presei din Romania! Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus

Stiri pe aceeasi tema

Ovidiu Burdusa, un roman din Diaspora, numit secretar de stat la Departamentul Romanilor de Pretutindeni din Guvern

Cristiana Petrariu Bota

Moscheea de la Bucuresti ofera garantii de securitate si va fi construita, sustine Administratia Prezidentiala

Cristiana Petrariu Bota

Deputatul Radu Zlati ii cere demisia ministrului Gabriel Oprea dupa accidentul in care a murit politistul Bogdan Gigina

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult