Dan Petrescu a anuntat ca va demisiona dupa meciul cu Steaua din Supercupa Romaniei

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iulie 8, 2015 00:40

Dan Petrescu a anuntat ca va demisiona dupa meciul cu Steaua din Supercupa Romaniei

Dan Petrescu a confirmat ca va demisiona de la ASA Targu Mures, dupa meciul cu Steaua din Supercupa Romaniei, transmit agentiile de presa. In varsta de 47 de ani, Dan Petrescu a explicat ca la baza deciziei sale de a demisiona stau problemele financiare.

Conturile clubului ASA Targu Mures au fost blocate in urma unei anchete a DNA. Antrenorul Dan Petrescu va parasi, astfel, gruparea ardeleana dupa numai o luna. Dan Petrescu a acceptat oferta echipei chineze Jiangtsu Sainty.

“Nu, in niciun caz (n.r. – nu va ramane). Daca voi castiga (n.r. – Supercupa Romaniei), va fi extraordinar. Sper sa castig pentru ca de aceea am ramas. Dar dupa aceea nu sunt sanse. Oferta (n.r. – de la clubul chinez) am avut-o mai de mult, dar nu am vrut sa plec.

In momentul in care s-au ivit aceste probleme era insa clar ca imi e greu sa mai continui. Eu nu as fi vrut sa plec, pentru ca am convins niste jucatori sa vina aici, facusem o echipa. Indiferent de oferta eu eram tentat sa continui”, a spus Dan Petrescu in cadrul unei conferinte de presa, potrivit Mediafax.

ASA Tg. Murest va intalni campioana en-titre, Steaua, miercuri in Supercupa Romaniei. Meciul va avea loc pe stadionul “Farul” din Constanta, de la ora 21.00 si va fi transmis in direct de PRO TV.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.