Dan Sova a aflat de la sora lui Mircea Badea ca va fi arestat
Politica

Dan Sova a aflat de la sora lui Mircea Badea ca va fi arestat

Fostul ministru al Transporturilor, Dan Sova, a aflat de la sora lui Mircea Badea ca ar putea fi arestat. Dezvaluirea a fost facuta chiar de Mircea Badea, duminica seara, in emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3. Potrivit jurnalistului, Natalia Badea a aflat ca Dan Sova ar putea fi arestat dand refresh la pagina online a Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), moment in care l-a sunat pe politician pentru o declaratie, numai ca acesta habar nu avea despre o astfel de stire.

„V-am spus cum a aflat Dan Sova ca va fi arestat? De la sor’mea. Sor’mea dadea refresh la siteul DNA. Si deodata hop, Dan Sova! Pune mana pe telefon si-l suna pe Sova. ‘Domnul Sova, stiti o declaratie… vor astia sa va aresteze’. ‘Aaaaa… puteti sa ma sunati in 5 minute ca eu habar n-am despre treaba asta!’. Sova a aflat de la sor’mea. Cat de tare e faza asta?”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

Te-ar putea interesa si: Retinerea si arestarea lui Dan Sova, la un pas de a fi puse in aplicare

Amintim ca DNA a cerut vineri arestarea lui Dan Sova, sub acuzatia de abuz in serviciu. Invitat duminica seara in emisiunea Punctul de Intalnire, Dan Sova a declarat ca este foarte afectat de cererea formulata de DNA.

Senatorul a precizat ca faptele care îl vizează în acest dosar nu au legătură cu activitatea sa politică, ci cu activitatea de avocat, desfăşurată înainte să intre în Senat. „Nu sunt acuzat de fapte de corupţie, ci de complicitate morală la abuz în serviciu”, a precizat Dan Şova.

Şova a mai declarat că, din păcate, nu se poate apăra pentru că legea nu îi dă posibilitatea să comenteze public acuzaţiile Parchetului. „Am aflat de propunerea de reţinere şi arestare de la televizor”, a menţionat senatorul.

Articole asemănătoare

Noua conducere a PSD, aleasa la Congresul de duminica. Zgonea candideaza la functia de presedinte executiv

Lucy Ionesco

Comitetul Executiv National al PSD se va intruni saptamana viitoare, Dancila va prezenta rezultatele prezentei Guvernului la Bruxelles

Ioana Badulescu

Traian Basescu ramane pe scena politica, va candida la alegerile din 2016

Corina Alexandru