Dan Sova a aflat de la sora lui Mircea Badea ca va fi arestat
Social

Dan Sova ramane in arest pana in februarie

Dan Sova ramane in arest pana in luna februarie in dosarul CET Govora. Decizia a fost luata, marti, de judecatorii Instantei Supreme, insa senatorul are la dispozitie 48 de ore pentru a contesta decizia.

Practic nu se schimba mare lucru, pentru ca Dan Sova oricum se afla in arestul Politiei Capitalei, doar ca mandatul expira in data de 2 ianuarie. Acum, judecatorii au admis cererea procurorilor DNA si Dan Sova va ramane in arest pana in 1 februarie (inclusiv).

Dan Sova a fost arestat in dosarul CET Govora si isi va petrece Revelionul in arest

Decizia nu este definitiva, Dan Sova are dreptul sa conteste deicizia la ICCJ in termen de 48 de ore. In dosarul CET Govora, Dan Sova este acuzat ca a primit mita de pe urma incheierii unui contract.

Procurorii DNA il acuza pe Dan Sova de trafic de influenta in legatura cu un contract de asistenta juridica de la CET Govora.

DNA precizeaza, intr-un comunicat transmis presei, ca in perioada octombrie 2011 – iulie 2014, Dan Sova a pretins sume de bani si a primit in total 100.000 de euro de la o persoana denuntatoare, in schimbul traficarii influentei sale reale pe care o avea pe langa directorul general al CET Govora SA, Mihai Balan, astfel incat acesta din urma sa asigure incheierea unui contract de asistenta juridica cu o anumita societate de avocatura, contract de tip abonament lunar, la o valoare de 10.000 euro/luna.

Stiri pe aceeasi tema

Dan Sova va afla miercuri decizia colegilor senatori privind cererea DNA

Cristiana Petrariu Bota

Mineriada din iunie 1990, procesul continua. Un simplu foc de paie sau reviriment politico-judiciar?

Cristiana Petrariu Bota

Ministerul Educatiei, critici dure la adresa profesorilor! Se anunta schimbari majore: Dubla specializare si stagii de practica in scoli

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult