Politica

EXCLUSIV. Dan Voiculescu vrea sa rupa PC si sa infiinteze un nou partid: Partidul Umanist Conservator

Dan Voiculescu vrea sa rupa Partidul Conservator (PC) si sa infiinteze un alt partid. Surse politice au declarat pentru HotWeek.ro ca noul partid al lui Dan Voiculescu ar urma sa se numeasca Partidul Umanist Conservator.

Amintim ca din PC s-au inregistrat doua plecari in ultimele zile. Prima plecare este cea a lui Serban Radulescu, fostul presedinte al organizatiei PC Cluj.

Surse apropiate lui Serban Radulescu ne-au declarat ca acesta ar fi unul dintre cei care ar putea fonda noul Partid Umanist Conservator.

Iti recomandam si: Daniel Constantin: Noul partid PC – PLR va da candidatii pentru alegerile locale din 2016 pana in septembrie

De asemenea, este foarte posibil ca lui Serban Radulescu sa i se alature si proaspatul plecat din PC, senatorul Laurentiu Mihai. Acesta este nimeni altul decat ginerele directorului adjunct de la Grivco, Mihai Lazar.

Serban Radulescu, fostul presedinte al PC Cluj si vicepresedintele al PC pe Regiunii de Nord-Vest, a demisionat din partid pe motiv ca PC nu are o conducere centrala care sa gestioneze corect problemele interne si relatiile cu celelalte partide.

La randul sau, Laurentiu Mihai si-a depus demisia pe motiv ca PC si-a pierdut identitatea si a anuntat deja ca va pune bazele unui nou proiect politic. Ginerele directorului Grivco SA ar urma sa faca parte din noul proiect politic al lui Dan Voiculescu, Partidul Umanist Conservator.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de zvonuri si de „stiri bomba”, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe Facebook, Twitter sau Google Plus.

Articole asemănătoare

Sedinta de urgenta la PSD. Liderii din teritoriu cer miting pasnic de sustinere a Guvernului

Delia Ion

Referendumul din 26 mai va avea doua teme, a anuntat presedintele Iohannis. Ce spun politologii

Lucy Ionesco

Gabriel Oprea: Adresez poporului american cele mai calduroase felicitari de Ziua Independentei

Lucy Ionesco