Dancila a votat la Colegiul “Sfantul Sava”: Am votat pentru un mandat la Cotroceni in care sa vedem mai multa implicare

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota noiembrie 24, 2019 15:30

Dancila a votat la Colegiul “Sfantul Sava”: Am votat pentru un mandat la Cotroceni in care sa vedem mai multa implicare

Fostul premier al Romaniei, Viorica Dancila, a votat la Colegiul “Sfantul Sava” din Bucuresti. Candidatul PSD pentru Palatul Cotroceni a venit insotita la sectia de vot de sotul ei si de Olguta Vasilescu, sefa de campanie. 

“Am votat pentru o Romanie care sa mearga inainte, nu spre o vreme cand nu aveam drepturi, am votat pentru un mandat la Cotroceni in care sa vedem mai multa implicare, munca si devotament fata de poprul roman. Am votat din inima si cu inima pentru Romania. Cine se scoala de dimineata ajunge departe, nu eu hotarasc, romanii hotarasc”, a spus Viorica Dancila, care a votat pe liste suplimentare. Ea a mai spus ca va merge la sediul de partid.

Peste 18,2 milioane de romani cu drept de vot sunt asteptati astazi la cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. Votarea are loc pana la ora 21.00, dar sectiile unde sunt cozi pot ramane deschise pana la ora 23.59.

Cetatenii pot vota cu un act de identitate valabil, emis de statul roman, respectiv: cartea de identitate; cartea electronica de identitate; cartea de identitate provizorie; buletinul de identitate; pasaportul diplomatic; pasaportul diplomatic electronic; pasaportul de serviciu; pasaportul de serviciu electronic; pasaportul simplu; pasaportul simplu electronic; pasaportul simplu temporar; titlul de calatorie; carnetul de serviciu militar.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.