Dancila: Liviu Dragnea vrea sa ducem acest program de guvernare la bun sfarsit. La motiune, parlamentarii PSD nu vor vota deloc

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota octombrie 8, 2019 21:12

Dancila: Liviu Dragnea vrea sa ducem acest program de guvernare la bun sfarsit. La motiune, parlamentarii PSD nu vor vota deloc

Premierul Viorica Dancila a declarat marti seara, intr-un interviu acordat agentiei Mediafax, ca Liviu Dragnea si-ar dori ca programul de guvernare al PSD, inceput cu el, sa fie dus pana la capat. Referitor la motiunea de cenzura de joi, Dancila a precizat ca parlamentarii PSD nu vor vota deloc.  

Intrebata daca Liviu Dragnea are vreo influenta negativa asupra motiunii de cenzura, Viorica Dancila a raspuns negativ. Aceasta a adaugat apoi ca programul de guvernare al partidului a inceput cu fostul lider al partidului si ca acesta si-ar dori ca el sa fie dus pana la capat.

„In fond daca e sa ne gandim, acest program de guvernare a inceput cu Liviu Dragnea presedinte. Cred ca Liviu Dragnea vrea sa ducem acest program de guvernare la bun sfarsit. Nu stiu daca cu mine premier sau nu, dar vrea sa-l ducem la capat”, a afirmat Viorica Dancila.

Dancila a vorbit si despre motiunea de cenzura si a afirmat ca parlamentarii PSD nu vor vota deloc. Legat de cei care au semnat motiunea, „am avut o discutie deschisa cu ei. Le-am spus ca atunci cand vor merge in judetul unde au fost votati si se vor intalni cu cetatenii vor trebui sa explice fapta lor”.

Totodata, premierul subliniaza ca „au fost si primari care i-au sunat si le-au spus sa nu voteze motiunea de cenzura”. Cu toate astea, daca pana la urma vor vota motiunea, presedintele PSD afirma ca acestia vor fi sanctionati.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.