Viorica Dancila
Politica

Dancila, o noua gafa. La numaratoarea stadioanelor, premierul a declarat ca vrea sa faca stadioanele „Giulesti si Rapid”

Premierul Viorica Dancila a comis o noua gafa, intr-un interviu acordat postului Romania TV. Dancila a declarat ca vrea sa finalizeze trei stadioane, insa nu prea a stiut care sunt acestea. In numaratoarea sa, premierul a spus ca se vor face stadioanele „Dinamo, Rapid si Giulesti”.

Viorica Dăncilă a încercat, in interviul mentionat, să enumere cele trei stadioane pe care Guvernul intentioneaza să le finalizeze până la Campionatul European de Fotbal din 2020. În numărătoarea sa, premierul a precizat că se vor face stadioanele „Giulești și Rapid”.

Dăncilă a avut nevoie de intervenția moderatorului pentru a se edifica. „Rapid e Giulesti”, i-a spus moderatorul. „Dinamo, Rapid si… Arcul Triumf parca… cel de rugby”, a continuat Dancila. „Arcul de Triumf, da”, a corectat-o moderatorul.

Vedeti video mai jos.

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=xyWOtOjnyTE”]

Stiri pe aceeasi tema

Iohannis va lansa o noua carte autobiografica, „Primul pas”

Cristiana Petrariu Bota

Ion Cristoiu, despre vizita lui Ciolos la „comunistii” din Vietnam: Ce investitii, o pravalie de orez?

Cristiana Petrariu Bota

Mihai Sora a primit, la Bruxelles, Premiul Cetateanului European 2018. Filosoful roman a rostit in PE un adevarat laudatio la adresa Europei si culturii europene

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult