Viorica Dancila
Politica

Dancila, o noua gafa. La numaratoarea stadioanelor, premierul a declarat ca vrea sa faca stadioanele „Giulesti si Rapid”

Premierul Viorica Dancila a comis o noua gafa, intr-un interviu acordat postului Romania TV. Dancila a declarat ca vrea sa finalizeze trei stadioane, insa nu prea a stiut care sunt acestea. In numaratoarea sa, premierul a spus ca se vor face stadioanele „Dinamo, Rapid si Giulesti”.

Viorica Dăncilă a încercat, in interviul mentionat, să enumere cele trei stadioane pe care Guvernul intentioneaza să le finalizeze până la Campionatul European de Fotbal din 2020. În numărătoarea sa, premierul a precizat că se vor face stadioanele „Giulești și Rapid”.

Dăncilă a avut nevoie de intervenția moderatorului pentru a se edifica. „Rapid e Giulesti”, i-a spus moderatorul. „Dinamo, Rapid si… Arcul Triumf parca… cel de rugby”, a continuat Dancila. „Arcul de Triumf, da”, a corectat-o moderatorul.

Vedeti video mai jos.

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=xyWOtOjnyTE”]

Stiri pe aceeasi tema

Votul prin corespondenta, dezbatut la Senat in procedura de urgenta

Cristiana Petrariu Bota

Secretar general al PPE: Cum vreti sa faceti un buget al Uniunii Europene, daca nu sunteti capabili sa aveti un buget adoptat la nivel national?

Cristiana Petrariu Bota

PSD s-a reunit in sedinta, in contextul in care partidul a ramas fara majoritate in Parlament. Alti trei parlamentari ai PSD ar urma sa plece la partidul lui Ponta

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult