Dancila s-a intalnit la Guvern cu premierii Greciei si Bulgariei si cu presedintele Serbiei

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 24, 2018 23:27

Dancila s-a intalnit la Guvern cu premierii Greciei si Bulgariei si cu presedintele Serbiei

Premierul Viorica Dăncilă i-a primit la Palatul Victoria pe președintele Republicii Serbia, Aleksandar Vučić și pe omologii din Grecia și Bulgaria, Alexis Tsipras, respectiv Boiko Borisov.

Dezbaterile din cadrul reuniunii de la Bucureşti se vor concentra pe proiectele de interconectare regională, stadiul aderării Serbiei la Uniunea Europeană şi perspectiva europeană a întregii regiuni.

Premierii din România, Bulgaria și Grecia se întâlnesc la București, alături de președintele Serbiei, într-o reuniune cvadrilaterală la nivel înalt.

Guvernul precizeaza intr-un comunicat de presă ca dezbaterile din cadrul reuniunii de la Bucureşti se vor concentra pe proiectele de interconectare regională, stadiul aderării Serbiei la Uniunea Europeană (UE) şi perspectiva europeană a întregii regiuni.

La finalul evenimentului, în jurul orei 18.20, cei patru oficiali vor susţine declaraţii de presă comune.

Reuniunea cvadripartită cu participarea premierilor Bulgariei şi Greciei şi a preşedintelui Serbiei este cea de-a treia ediţie a acestui format, după cele organizate în octombrie 2017, la Varna şi în decembrie 2017, la Belgrad.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.